twilight(ALACAKARANLIK)

cancu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
3.685
1
156
40
Bursa
arkadaşlar şuan kitap olarak tavan yapmış alacakaranlığın filminide izlemenizi tavsiye ederim aşk hikayelerine yeni bi boyut sinemalardan kalktı şuanda netten indirebilirsinizyerimseniben

eveeet bende geçen izledim hemde 2 kez ..süpeeeer bir filiiim ..dediğin gibi şidetle tavsiye ediyoruuuum bendee..

allahım süper bi filim ya çok tavsiye ederim dün izledim başroldeki cocuga bittim çok ama çok tatlı çok etkisinde kaldın harika ötesi bi filmdi tavsiyeederim

film gerçekten çok güzelmiş.sonunu güzel bağlayamamışlar sanki ama...
tekrar tekrar izleyebilirim :lepi: a.s​

a.s evet öyleymiş izledikten sonra öğrendim ki seri olacakmış :dance:
2. film çok sürmeden vizyonda olur umarım.
akşam ilk izlemiştim.sabahta 2. kere izledim.bu akşamda 3. izlerim belki...delikafadulden

a.s evet öyleymiş izledikten sonra öğrendim ki seri olacakmış :dance:
2. film çok sürmeden vizyonda olur umarım.
akşam ilk izlemiştim.sabahta 2. kere izledim.bu akşamda 3. izlerim belki...delikafadulden

merakla bekliyoruz kaydirigubbakcemile5

kızlar alacakaranlık deyıp durdunuz topikte hep en basta bu fılm vardı ben de aylardır evde oldugu halde hıc elım gıdıp de ızleyemedım fılmı gecen gun esımle beraber hadı ızleyelım dedık veee ıyı kı de ızlemısız..
=)
gercekten cok ıyı bı fılm yaa.. alısılmısın dısında ılgınc degısık ve bu farklılıgından olsa gerek bu kadar fanı olmusssshihoyyyt
kıtapları varmıs sanırım oyle duydum okumak ısterım bulabılırsem bu arada cocuk ne kadar yakısıklııı yaa valla hayran kaldımmmm fecı bısıymıssss:asigim::roflol:
tamam kız da guzel ama ne bıleyım cocuk fazla yakısıklı bıraz elvıs presley havası vardı sankı....
bu arada gulmeyın ama esım cocugun vampır oldugunu benden cokcok sonra anladı ayy:roflol::roflol:
ben cakal tabıı hemen caktım fılmın basında neyse sonucta guzel zaman gecırdık bugun de orjınal posterını aldım getırdım saklıycamnaniknanik

özlemim kitapları da var, konu öyle bir dallanıp budaklanıyor ki, edwaaarrrrddddd :asigim::asigim:

özlemim kitapları da var, konu öyle bir dallanıp budaklanıyor ki, edwaaarrrrddddd :asigim::asigim:

ayy efettt esım dun geldı cocuga soyledım dıyor kıtaplarını getırsın okurmusun dıye sordu okurum tabıı dedım sen getır yeter kıhihoyyyt

ben 4 kitabını da okudum ve 5. yarım olan kitabını bile okudum...4.sü internetten okudum.5.kitap hala yazılıyor 1.kitabın edwardın ağzından anlatıyor birhayli güzel ilk 12 bölümü internete sızmış...ama filmi kitaba göre güzel değil mesela 44 film hatası var mesela edward ın yüzü pudralı -makyaj kötü- kulaklar kırmızı- vampirin sakalları çıkmaz bazı sahnelerde kirli sakal ve sinemada lensler çok belli oluyor mesela edward hastanede bellanın alnını öpünce ruj izi kalıyor bunlar önemli değil ama kitabın ruhunu yansıtmaktan epey uzak bir film...

eleştirip kızanlar olacak ama ben 5 kitabı da okudum filmi de seyrettim ama direk filmi seyretsem ben de beğenebilirdim...önce kitap okununca filmde beklenti fazla oluyor...

edwardın oyunculuğu ve tipi cuk oturmuş ama bella kendini filmde çok kasmış...cullen ailesi ise fena değil özellikle alice-jasper çifti harika..mesela kitapta alice in rolü ve kitaptaki ağırlığı çok fazla..

bu arada serinin 3 filmi de çekilecek şu anda 2. film çekiliyor new moon diye arattırırsanız traillerde görürsünüz..ama edward severler hayal kırıklığı yaşayacak biraz...

o neydi öyle ya filmmiydi o :1shok: kitabını okuyup çok beğenmiştim sonra arkadaşlar filmi çok güzeldi izle dediler. Bir gece can sıkıntısından açtım izledim bayıldım sonra tam 3 kere izledim delikafadulden çok beğendim ikinci film için sabırsızlanıyorum

bence new moonda ara ada edwardı hayal edecek bella, bizi ondan mahrum bırakmazlar fazla :lepi:

sen çabuk çabuk oku, sen okudukça alır o merak etme sendeki değişikliği görecektir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kıs okuyom ben zaten delı gıbı kıtap daha turgut özakmanın dirilişi okuyom bisin sırada ayşe kulin umut romanı vardı daha bıtıremeden hemen bunu almış valla :))))))) radar mıyım ben ne sanıyo heh tabı kıtap okumayı sevıyos ya yuklenıyo o da :))):1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…