arkadaşlar bu kitapları ve filmi şurada tartışıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...7-twilight-alacakaranlik-fanatikleri-372.html
bir de sonunu iyi bağlayamazlardı çünkü bu serinin ilk kitabı henüz, filmin devamı çekiliyor yani.
a.s evet öyleymiş izledikten sonra öğrendim ki seri olacakmış :dance:
2. film çok sürmeden vizyonda olur umarım.
akşam ilk izlemiştim.sabahta 2. kere izledim.bu akşamda 3. izlerim belki...delikafadulden
kızlar alacakaranlık deyıp durdunuz topikte hep en basta bu fılm vardı ben de aylardır evde oldugu halde hıc elım gıdıp de ızleyemedım fılmı gecen gun esımle beraber hadı ızleyelım dedık veee ıyı kı de ızlemısız..
=)
gercekten cok ıyı bı fılm yaa.. alısılmısın dısında ılgınc degısık ve bu farklılıgından olsa gerek bu kadar fanı olmusssshihoyyyt
kıtapları varmıs sanırım oyle duydum okumak ısterım bulabılırsem bu arada cocuk ne kadar yakısıklııı yaa valla hayran kaldımmmm fecı bısıymıssss:asigim::roflol:
tamam kız da guzel ama ne bıleyım cocuk fazla yakısıklı bıraz elvıs presley havası vardı sankı....
bu arada gulmeyın ama esım cocugun vampır oldugunu benden cokcok sonra anladı ayy:roflol::roflol:
ben cakal tabıı hemen caktım fılmın basında neyse sonucta guzel zaman gecırdık bugun de orjınal posterını aldım getırdım saklıycamnaniknanik
özlemim kitapları da var, konu öyle bir dallanıp budaklanıyor ki, edwaaarrrrddddd :asigim::asigim:
bence new moonda ara ada edwardı hayal edecek bella, bizi ondan mahrum bırakmazlar fazla :lepi:
tuce eşim dün bana söz verdiği alacakaranlığın kitabını almış =)))))
canımsın ya süper, nolur seriyi hemen oku ve bizim topiğe gel.Şeniz
ama sadece bır kıtap getırmıs(((((((
sen çabuk çabuk oku, sen okudukça alır o merak etme sendeki değişikliği görecektir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?