Tuçem hayırlı olsuuun..Hayırla sağlıkla dönsün inşallah eşin..
Kısa dönem çıkmasına çok sevindim. Vedee İstanbul-Tuzla bence güzel. Evet sana .çok uzak ama doğuya gitmediği için sevinmek durumunda kalıyoruz artık((
İlarzucum senin nişanlın nereye gitti?
Baileysim ne dersin Edward yani Rob filmde biraz donuk değil miydi?
Yani sonunda tamam acıyla dolu olduğu için..
Ama mesela doğum gününde mutlu olmaları gerektiği zamanlarda?
Emmett gene kitaptaki haliyle :)) espri yapıyor. Edward'da acayip bi suratla karşılık veriyor.Ben anlamıyorum doğrusu ne demek istediğini :))
O yüzden Tutulma'yla ilgili çok çekincelerim var yaa(
O çadırda acaba gerçekten acısını yansıtabilecek mi?
Ama Robun bu rol yağma yeteneği Şafak Vaktindeki ezik Edward için biçilmiş kaftan olacak :)))
+1000 katılıyorum. mesela bellaya onu sevdiğini söylicek suratında böle bi tiksintiye benzer bi ifade. acı çekiyormuş gibi bir şeyler. yani tamam böyle gevşek rahat bi adamn olsun demiyorum ben de, ama o acılı ezik ifadeyi çok abartılı oynuyor bence de. gözleri fazla kısıyor falan. sana tamamen katılıyorum nehir.
hiçte ezik diil :umursamaz:
ed :asigim:
+1000 katılıyorum. mesela bellaya onu sevdiğini söylicek suratında böle bi tiksintiye benzer bi ifade. acı çekiyormuş gibi bir şeyler. yani tamam böyle gevşek rahat bi adamn olsun demiyorum ben de, ama o acılı ezik ifadeyi çok abartılı oynuyor bence de. gözleri fazla kısıyor falan. sana tamamen katılıyorum nehir.
ikinizede zerrreee kadar katılmıyorum :umursamaz:
Kısa dönem çıkmasına çok sevindim. Vedee İstanbul-Tuzla bence güzel. Evet sana .çok uzak ama doğuya gitmediği için sevinmek durumunda kalıyoruz artık((
Emmett gene kitaptaki haliyle :)) espri yapıyor. Edward'da acayip bi suratla karşılık veriyor.Ben anlamıyorum doğrusu ne demek istediğini :))
Ama Robun bu rol yağma yeteneği Şafak Vaktindeki ezik Edward için biçilmiş kaftan olacak :)))
Anacım kötülemiyoruzkiii.
Bende seviyorum Ed'i Rob'u..
Ama doğruya doğru yaniii. Kitaptaki Edward azcık neşeli,zeki,esprili, yada en azından espri yapıldığı zaman gülmemek için kendini zor tutan bi tip..
Gerçi ailecek çok eğlenceli Cullen'lar ama filmlerde esamesi bile okunmuyorya :))
Yani daha duygulu oynamalı bence daha aşık akannehir Tamam acıyı iyi beceriyor bu bir gerçek ama bize aşkta lazımakannehiropuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
nehirimn dediklerine kısmen katılıyorum
ama zaten ed bellanın yanında mutlu olduğu kadar acı da çekiyor bn buna bağlıyorum
ilk filmi hatrlarsanz bellaya senn kanın bana özel bi eroin gibi geliyor demişti
yeni ayda da aro edwarde la tua cantante(onun kanı senn için dans ediyor ) nasıl bu kadar yanında duruyorsun zor olmalı senn için demiştii
bn onlar öpüşünce bile edwarden ne kadr acı çektiğini yüz mimiklerinden anlıyorum
bilmiyorum ama bn buna bağlıyorum
ilarzum allah kavuştursun cnm
sen bella için öle diyoon ama nehir bak küser sana
çünkü edward nehir için ne kadar önmeliyse bellada bi o kadr önemli a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?