Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kirli sac bukadarmı yakışır bi insana
kamyonet bile alasım geldi babamla bi evde yaşayasım ona fırında yemek pişresim ahh ahh

bende varım

kirli sac bukadarmı yakışır bi insana
kamyonet bile alasım geldi babamla bi evde yaşayasım ona fırında yemek pişresim ahh ahh

bende varım
ah canımmm.ilk hallerim geldi aklıma.ama kotu haber gecmiyor balım..hep boyle kalacakkkkkkkkk.gel sende gell.hepberaber yapalımm şu işiiiiiiiiiiiiii :içelim:

beyaz atlı prens yerine gümüş volvolu wampiri tercih ederim diyede bişe okumuştum biyerde öle cokki hayran bende katılıorum bu vecizeye :1closedeyes:

kızlar ben iş yerinden fragman fln izliyemiyom göksenin e dedim ki güzel sahneleri resim çek at bana..

bi esim attı azdaha bayılıyodumm (bayılan smiley)

şuna bak yaa:asigim:

göksenin bu arada açtıın sayfalara bakıyom da hep edward..bende senin gibi..

bu roman bize çok işler etti :roflol:

göksen canım abdullah beye selamımızı ılet :)))) burda bir suru deli fanatik var de :))))
ay ne tatlısın ya cok guldum vallahi :))) neslide bize katılsın oyle msnde bos durmasın.daha kalabalık olalım ama dimi yaniiiiiii kaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol::roflol::roflol:

248 gun var tucem cok degil :1no2:
su haberide tekrar soylemeden gecemeycegim vallahi uzgunum kızlarrr..megan fox ve roberttttttttttttt

zevkine tüpüreim edwarddd...akla ziyan fotoları var bu kızın net.te ya...hiç yakıştıramadım robert a:1no2:
ve çok yaşlı gösterio bence..cık , hiç olmamış...

canım valal bizde vizyona girişi 20 kasım 2009 gorunuyor ama bence Aralıkı bulur

zevkine tüpüreim edwarddd...akla ziyan fotoları var bu kızın net.te ya...hiç yakıştıramadım robert a:1no2:
ve çok yaşlı gösterio bence..cık , hiç olmamış...
ay guzel kadın be canım.hem zaten cokda ciddi degildir..

en son Paris pesindeydi ondan iyi olduguna eminim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…