Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evet ya çok karizma içiyor sigarayı :) sigara içmem ama benimde canımı çektiriyor :)
kristende aynı şekilde

ay bende kaydirigubbakcemile3 düşünsene robert pattinson yokum diyooooooorrrrrrr -tatlicadiarzu- bizde seyirci olarak katılırız en önden :1ninca:

:roflol::roflol::roflol: gerçi atlarız biz hemen ortaya, seyirci seyirci nereye kadar, yeterince seyrettik Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol: gerçi atlarız biz hemen ortaya, seyirci seyirci nereye kadar, yeterince seyrettik Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol: tabi atarız kendimizi kollarına zaten yayından sonra ne koca kalır ne sevgili hepsi bizi kapının önüne koyar artık lülülülülülü

kapanın elinde kalıyor çocuk ya, hiç yakıştıramadım kafamçokkarıştı, rob daha çıtır duruyor :1ninca:

kızlar sevgililer gününde kristenin msn iletisinde bakın ne yazıyomuş:
'daha fazla bekleyemeyeceğim bebeğim....sensiz deliye dönüyorum....geri gel geri gel geri gel hemen..kendimi kötü hssediyorum..yatakta kalacağım'

rob da bu ara londradaymış -tatlicadiarzu-

nasıl yaaa, ne demek bu şimdi Çok üzgünüm çoook

bu arada kuzum uğramış buralara, bizi gören kaçıyor sanki -tatlicadiarzu-

nasıl yaaa, ne demek bu şimdi Çok üzgünüm çoook

bu arada kuzum uğramış buralara, bizi gören kaçıyor sanki -tatlicadiarzu-

bende anlamadım ama ne geyikler dönüyor nette yaa -tatlicadiarzu-
bu msn olayları da gerçekmiş ama :1ninca:

bence tesadüftür ya, di mi tesadüftür :1shok:

tatlım sevgililer gününde ashley kellan ve kris birlikteymiş kris sarhoş olmuş ve roba msnde bişeyler yazmış
'rob rob roib riob rob rob... çok fazla içtim ve aslında sana yazmamalıyım... ama seni delilerrrrrrrr gibi özeldim. hemen buraya gel... rawwwrrrrr... hahahah.. mutlu sevgililer günü. yaşasın..... sevgilin"

Rob'dansa sadece küçük bir mesaj var krise
sevgililer günün kutlu olsun )

gerçek olmasın bunlarrrrrrrrrrr :çok üzgünüm:

rob önemsememiş gibi sanki :Saruboceq:

rob önemsememiş gibi sanki :Saruboceq:

devamı da var aslında robın kristene sevgililer günü sürprizi ve camillanın sinir olması falan :))))))) neyse yazmiyim bunları kaydirigubbakcemile3 bugün topiğimiz boş burcak canım gözlerin bozulmayacak bugün :asigim:

baş ağrısından duramıyorum ya, ben de kaçıyorum, tüm gün bekledim, bir tek BaiLeyS geldi , o da kötü haberler verdi :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…