KIZLAR BU KRİSTEN OLAMAZ Dİ Mİ COK CİRKİN DE.....
burçak slm tatlımmmmm
Gelelim süprüzlerime :smiley-cool:
Burası beni öldürdü işte :asigim:
Bu fotoğrafa yorum edemicem yani ya
slm cnm.hoşgeldin....
hoşbulduk tatlım bugün sessiziz :1ninca:
daliah için.........
EVET KENDISI AYNEN AVATARIM :asigim:GÖZLÜKLÜ KARİZMA OLMUŞŞ HEEEE DALİAHCIIMM....
:asigim:kaydirigubbakcemile5
Sam ilk filmde vardı canım ama sanırım o bu cocukta ııymıs dedıgım Sam olacak kanımca.günaydın kızlarrrrrrr
kurt klanı süper hangisi sam acaba :bbo:
bu arada jacob dehşet havalı olmuş eeeee yeni ayın yıldızı yani olsun o kadar dimi şakkıdı
dogru teşhiş.Ashley Greende Jacob fanları onu tshirtsiz gorunce eriyecek ben burde eridim demiş..-tatlicadiarzu-jacob süper cidden, daliah'ın yanında olmamız iyi olacak yeni ay'ı izlerken -tatlicadiarzu-
kafamçokkarıştı valla hepınızın yardımı gerekır gıbıme gelıyorsenağlamabencede kaydirigubbakcemile3 daliah kendinden geçtikçe biz kendine getiriririz artık:asigim:
ıste o zaman bır ben yetemem sizeee tek kişiiiiiii sırnaşık şeybizi kim zaptedecek o zaman edfırt geri dönünce :asigim:
sorma be cnaım çlüyorum cok yorgunum.yazdıklarınızı okurken bır daha yoruldum vallahi sırnaşık şeydaliah şekerim nerdesinnnnn :) yoğun bir gün heralde
cıkma direk dıbıne in bence topıgın.burda adrenalın var sırnaşık şeyBen bi arkadaşa bakıp çıkıcam
canım ya bır denk gelemıyoruz uyuz oluyorum bu duruma fisfisfisyaaaaaaaaaa kimse yok ama hep bensiz toplanıonuz....:çok üzgünüm:
fotomontaj olmasına ragmen cok ıyıııı
JACOB ŞARKI SÖYLÜYORR........
DALİAHH DALİAHH......MY DARLİNG.....WHERE ARE YOU?I AM WAİTİNG FOR YOU.......kaydirigubbakcemile
kız bu vahşi fotomontajj ama olmus mu olmuss kaydirigubbakcemile2Gelelim süprüzlerime :smiley-cool:
Burası beni öldürdü işte :asigim:
Bu fotoğrafa yorum edemicem yani ya
o yuzden yonetmenı postaladılar bence.ilk film cok onemlıydı ama ne zaman asık oldu bunlar dıyor ınsan..eksikti bencede..Kızlar, kitabın yarısına gelmiş olmama rağmen filmin çok başarısız ve kitabı tam olarak yansıtmadığını düşünüyorum. Sizcede öylemi?
Not: Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın Şeniz
ahh kız senı sacından surumek lazım.fanmade dedım dıye onlar burnumdan getirdin ilk baslarda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bir sürü forumda okuduğuma göre en akla yatkın fanmade trailer tiffanyd666'nınkilermiş kızlar
YouTube - New Moon Trailer HQ (fanmade)
YouTube - New Moon Trailer (fanmade)
Yakında lost ve twilight yüzünden tımarhaneye yatıcam kanumca :roflol::roflol:
o yuzden yonetmenı postaladılar bence.ilk film cok onemlıydı ama ne zaman asık oldu bunlar dıyor ınsan..eksikti bencede..
Bir sürü forumda okuduğuma göre en akla yatkın fanmade trailer tiffanyd666'nınkilermiş kızlar
YouTube - New Moon Trailer HQ (fanmade)
YouTube - New Moon Trailer (fanmade)
Yakında lost ve twilight yüzünden tımarhaneye yatıcam kanumca :roflol::roflol:
ya kuzum ben bunları acamıom youtube yüzünden:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?