Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Gelelim süprüzlerime :smiley-cool:

Burası beni öldürdü işte :asigim:

Bu fotoğrafa yorum edemicem yani ya

Kızlar, kitabın yarısına gelmiş olmama rağmen filmin çok başarısız ve kitabı tam olarak yansıtmadığını düşünüyorum. Sizcede öylemi?

Not: Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın Şeniz

Tabiki öyle... Ama bir yararı var filmde gördüğüm karakterleri o mekanlarda hayal ederek kafamda film çekiyorum :) Daha iyi oluyor... Ben 3.kitaptayım şimdi...

ben geldimmmmmmmmmmmmm
evet yansıtmamış kitabı ama secretwords ün dediği gibi okurken kafamızda canlandırıyoruz ve çok hoş oluyor

KIZLARRRRRR SELAM ANCAK CIKABILDIM ISTEN COK YOGUNDU ÖLDÜMMM
ÖNCELİKLE KURT KLANI SAHANE BENCE! JACOB DESEN YENI BIR YILDIZ DOGUYOR DIYORUM SADECEEEEEEEEE
daliah için.........

COK COOOLLLUZZZZZZ..delikafadulden

GÖZLÜKLÜ KARİZMA OLMUŞŞ HEEEE DALİAHCIIMM....

EVET KENDISI AYNEN AVATARIM :asigim:

kaydirigubbakcemile5
:asigim:

günaydın kızlarrrrrrr
kurt klanı süper hangisi sam acaba :bbo:
bu arada jacob dehşet havalı olmuş eeeee yeni ayın yıldızı yani olsun o kadar dimi şakkıdı
Sam ilk filmde vardı canım ama sanırım o bu cocukta ııymıs dedıgım Sam olacak kanımca.

jacob süper cidden, daliah'ın yanında olmamız iyi olacak yeni ay'ı izlerken -tatlicadiarzu-
dogru teşhiş.Ashley Greende Jacob fanları onu tshirtsiz gorunce eriyecek ben burde eridim demiş..-tatlicadiarzu-

bencede kaydirigubbakcemile3 daliah kendinden geçtikçe biz kendine getiriririz artık:asigim:
kafamçokkarıştı valla hepınızın yardımı gerekır gıbıme gelıyorsenağlama

bizi kim zaptedecek o zaman edfırt geri dönünce :asigim:
ıste o zaman bır ben yetemem sizeee tek kişiiiiiii sırnaşık şey

daliah şekerim nerdesinnnnn :) yoğun bir gün heralde
sorma be cnaım çlüyorum cok yorgunum.yazdıklarınızı okurken bır daha yoruldum vallahi sırnaşık şey

Ben bi arkadaşa bakıp çıkıcam
cıkma direk dıbıne in bence topıgın.burda adrenalın var sırnaşık şey

yaaaaaaaaaa kimse yok ama hep bensiz toplanıonuz....:çok üzgünüm:
canım ya bır denk gelemıyoruz uyuz oluyorum bu duruma fisfisfis

fotomontaj olmasına ragmen cok ıyıııı

JACOB ŞARKI SÖYLÜYORR........

DALİAHH DALİAHH......MY DARLİNG.....WHERE ARE YOU?I AM WAİTİNG FOR YOU.......kaydirigubbakcemile

evet o sarkı demıstı zaten tv nın sesını ac diye :sm_cool:

Gelelim süprüzlerime :smiley-cool:

Burası beni öldürdü işte :asigim:

Bu fotoğrafa yorum edemicem yani ya

kız bu vahşi fotomontajj ama olmus mu olmuss kaydirigubbakcemile2
ellerine saglık canımmm a.s.

o yuzden yonetmenı postaladılar bence.ilk film cok onemlıydı ama ne zaman asık oldu bunlar dıyor ınsan..eksikti bencede..

ahh kız senı sacından surumek lazım.fanmade dedım dıye onlar burnumdan getirdin ilk baslarda kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet bend eokudum onu gercekten iyi bir trailer o canım.
eline saglık !

o yuzden yonetmenı postaladılar bence.ilk film cok onemlıydı ama ne zaman asık oldu bunlar dıyor ınsan..eksikti bencede..

Katılıyorum canım sana, çok soğuktu film, kitabı okudukça yarım kalmış gibi geliyor, sanki aceleyle çekmişler gibi

daliah hoşgeldin tatlım sensiz olmuyor :)))
ben niye sam i hatırlamıyorum ilk filmde kafamçokkarıştı
halbuki 20 kere rahat izledim yahuuuuuu
demek daha fazla izlemem gerekiyorrrrrrr CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…