şu edfırt yaktı kül etti bizisenağlamasenağlama
o sakarlıklar bende de mevcut hatta daha geçen gün kafama sürahi düştü:bbonasıl becerdin diye sorma bende bilmiyorm ):roflol:
ama gel görki edward gibi bir çıkmadı karşıma yani sakarlıkla olmuyorsenağlama
puhaha,sürahiye bişi oldumu bari
geçmiş olsun canım yaa:ecrin_bebek:
kokusu çekiyr zaten :asigim:
biz onun için burda yanıp kül olalım o gitsin bi gerüzekalıya vurulsun:mymeka::mymeka:
biz onun için burda yanıp kül olalım o gitsin bi gerüzekalıya vurulsun:mymeka::mymeka:
:roflol::roflol: inanmıyorm yaa var mı bi hasarlülülülülülü
5 ve 6nında olduğunu duydum
ama aslı var mı bilmiyorum tatlım
genel anlamda zaten bir kaç tahta esik olarak dünyaya gelmişim:1closedeyes:bu olay sadece tahtaların sayısını arttırdı eğer hasardan sayasan buşutarafagitti
tamam o zaman sorun yok kafana sürahi düşünce belki düzelirsin dedim ama hala hastaneliksin yani koğuş arkadaşım benim Şeniz
bu gidişle koğuşta bize yer kalmayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok olurmu hiç bize gıcık gerüüü kurtları bilem rahat bırakmıyolar analı kızlıo gerüzekalı da gitsin bi köpeciğe aşık olsunklava:
canım gönül bu otada kunuyor :roflol::roflol: ... da
bu gidişle koğuşta bize yer kalmayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu sahnede kızı duvardan duvara vurdular mübarek içi dışına çıktı zavallının mirmirmirmir başlıyomuş tabe küfretderek söylenmeye ,
sizinde ..aşkınızında.. kanınızında..yedi ceddini ben ...yeter bee ..
diyerek
artıkın tahammülüm kalmadı benimm senağlama senağlama
dayanamıyorummm bu cadı karıyı yahuşuklu edvırtımın yanında görmeye kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?