Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

:roflol::roflol: inanmıyorm yaa var mı bi hasarlülülülülülü

:roflol::roflol: inanmıyorm yaa var mı bi hasarlülülülülülü

genel anlamda zaten bir kaç tahta esik olarak dünyaya gelmişim:1closedeyes:bu olay sadece tahtaların sayısını arttırdı eğer hasardan sayasan buşutarafagitti

5 ve 6nında olduğunu duydum
ama aslı var mı bilmiyorum tatlım

ewet bende duydum 5. edfırt'ın ağzından anlatım 6. da bu kurtlar vede vampirler aleminin varlığı oluş sebepleri kitapta adı geçen vampirlerin kimler olduğu gibi şeyler anlatılıcak diye biliyorum ama doğrumudur tam bilmiyorum:uhm::uhm:

genel anlamda zaten bir kaç tahta esik olarak dünyaya gelmişim:1closedeyes:bu olay sadece tahtaların sayısını arttırdı eğer hasardan sayasan buşutarafagitti

tamam o zaman sorun yok kafana sürahi düşünce belki düzelirsin dedim ama hala hastaneliksin yani koğuş arkadaşım benim Şeniz

tamam o zaman sorun yok kafana sürahi düşünce belki düzelirsin dedim ama hala hastaneliksin yani koğuş arkadaşım benim Şeniz

bu gidişle koğuşta bize yer kalmayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o gerüzekalı da gitsin bi köpeciğe aşık olsun klava:
yok olurmu hiç bize gıcık gerüüü kurtları bilem rahat bırakmıyolar analı kızlıklava:

canım gönül bu otada kunuyor :roflol::roflol: ... da
klava:klava:klava:

bu gidişle koğuşta bize yer kalmayacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vlla banada yatak hazırlayın -tatlicadiarzu-en azından bu dertten kurtuluncaya kadarkafamçokkarıştı

jamesle yaşadıkları o zehir yanında hiçbirşeymiş
şafak vaktinde daha kötülerini yaşıyor okumayanlar olmasa anlatıcam ama neyse -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…