Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

edfırtın bacısı bisim bacımısdır.
bisim namısımızdır
yamuh yapmaya galkmayın..
ayrıca dişleri sivridir kendüsünün :1closedeyes:

yafrim alice bacı namısımız sonuna kadar ama rosalie bacıyı bellayla kaynar kazana atalım derim ben-tatlicadiarzu-
harem halkı ne dersiniz kabul edildi mi hihoyyythihoyyyt

yafrim alice bacı namısımız sonuna kadar ama rosalie bacıyı bellayla kaynar kazana atalım derim ben-tatlicadiarzu-

yakkkaaaşşşseni bu müthiş fiçrinden dolayı annından öpiicimm

yakkkaaaşşşseni bu müthiş fiçrinden dolayı annından öpiicimm

alnım senin olsun şekerim :icecream: bu fikri seveceğinizi biliodum

Rosailenin devasa poposu için kazan bulabileceğimizi sanmıyorum şekerim kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: haklısın napalım paraya kıyıp ona özel bi kazan yaptırırız yeterki toz olsun :mymeka:

çok tatlı bu hatun ya, edfırtın kardeşi, bizim görümce :roflol:
hakkat ya birde kime nasip olur hepimize birden görümcesi olmak:roflol:
aynı zmanda şanslı hatunmuş vesselama.s

kız yazık kıız:çok üzgünüm:
ii kötü edvırdımzn kardeşi emmetinde sevdiği
sevenleri ayırmayalım(edvırdal bella hariç tabii bellaya ölüüm kötükedihüso)

bu arada filmi yine izledim bn
bu arada sizde bna ev halkı gibi delü diecksnz ama napim günde bi doz kaydirigubbakcemile3
edfırtsz olmuyor:asigim:
bu arada salak bella düz yolda bile yürüyemiyorum düşüyorum dior amakafamçokkarıştı
maşşalh dağ tepe demioo geziooo fıldır fıldırÇok üzgünüm çoook

kızım yanında kapı gibi edfırt var tabi gezerşakkıdı

Not: Bu tema sadece MSN Messenger 2009 ile uyumludur.
Twilight-1.0.rar
Arayüz Yardımı
Bu sayfada, Messenger Plus! arayüzleri hakkında sıkça sorulan bazı sorulara cevaplar bulacaksınız. Aradığınız cevabı bu sayfada bulamazsanız, lütfen forumun arayüzler bölümünde bir ileti gönderin.

Bir arayüzü Messenger'ıma nasıl uygulayabilirim?
Messenger Plus! arayüzleri Messenger'ın orijinal kaynak dosyalarını değiştirmeden hafızaya yüklenir. Bu, Messenger Plus!'ın bütün zor işi sizin için hallettiği anlamına gelir. İşte arayüzleri yükleme hakkında bilmeniz gereken şeyler:

Önce Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ı yüklemiş olmalısınız (her zaman en son umumî sürümler önerilir).
Daha sonra, Arayüz Veritabanında sevdiğiniz bir arayüz bulun ve indir'e basın.
İndirdiğiniz dosyayı açın, Alındıktan sonra bu arayüzü etkinleştir'in etkin olduğundan emin olun ve Al'a basın. Etkinleştir seçeneği kullanılamıyorsa, arayüz Messenger sürümünüzle uyumsuzdur.
Messenger yeniden başlatıldığında arayüz yüklenir ve keyfini çıkarmak için hazırdır

Son düzenleme:

bende izledim az önce azram günde 1 doz iyi geliyor cidden kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…