Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tabii artıkın misafilerimizi de es geçmeyelim dimialkisalkisalkis

üyeden çok misafir var..

şu an bir ben varım benden öte ( içimdeki edfırtnan birlikte..ikimizi bir saydım :asigim: tek bedende iki yürek :asigim: ) 8 dene de misafir var ..
hepsi çakma cullen şahsii kınaatim

üyeden çok misafir var..

şu an bir ben varım benden öte ( içimdeki edfırtnan birlikte..ikimizi bir saydım :asigim: tek bedende iki yürek :asigim: ) 8 dene de misafir var ..
hepsi çakma cullen şahsii kınaatim

bak canım senin için bu fotoyu gönderiyorum

gözümüz gönlümüz açolsın demidelikafadulden

bak canım senin için bu fotoyu gönderiyorum

gözümüz gönlümüz açolsın demidelikafadulden

aaayyyyyyyyyyyy :asigim: :asigim:
yerriim ben onu :asigim: :asigim: :asigim:
nası tatlı gülüyo yaa ikinci resme baksana burnunu çekmiş gözleri kısılmış :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

maşallah.. Allah sevdiklerine bağışlasın. Sen çok seviyorsun belli...

nikahıma alcam onu karar verdim ben
bakma bnurdaki deli karılarla aramı iyi tuttuğuma hepsi planın bir parçası..
onlara iyi görünüyorum ki ne yapmak istediklerini ne yapacaklarını bileyim sengözlerimebaksanab
ona göre gardımı alayım..
kısa süre içinde hepsini yok edicem kötükedihüso

vayyyyy demek öleeeeee :1shok::1shok:
bende ne safmışım farkedemedin kirli emellerini :tomato:
görüşürüz bacım edfırtımı bi ayartıyımda hepinizin kanını emeceğim günler yakındır

plan kurdun demek. yani düşmanlarıma dost gibi görüneyim gözümün önünde olsunlar demek istiyon akıllıcakötükedihüso

yaa bende eşime sipariş verdim 2.3.4. kitabı alacak. ınşallah kısa zamanda elime geçer. ölüyom meraktan...yaa bide bella aslında sarışın mavi gözlü bir kızmış. filmdeki hali çocuk gibi..roberte pardon edfırt saçlarını kestirmiş.iyi olmamış bence. ben onun saçlarını beğeniyordum.(Filmdeki saç rengi ve modelini)

şuanki saçları uzun tatlım üstelik yağlı yağlı:bbo:...oku bakalım beğenecek misin bende edfırtın saçlarına hastayım aslında sadece saçlarına değil her bir zerresine aşığım :asigim:

aman o hatun sarışın olsa nolur esmer olsa nolur :dilcikar: robun saçlarını ben de çok seviyordum bu arada :asigim::asigim: funnyda bize ihanet mi ettin bana mı öyle geliyor :mymeka:

ben zaten filmdeki saçlarını kast ettim canım. Hayır şimdi saçları kısa.resim göndermiyom hayal kırıklığına uğrayabilirsin

tatlım bu fotonun yeni olduğuna emin misin çünkü yaklaşık 1 hafta önceki röportajında saçları filmdeki kadar uzundu...hatta istersen yollayabilirim sana videoyu kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…