Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

merhaba cullenlerim..Bakıyorum ben burda yokken muhabbet artmış. Ben buffy hastasıydım. Garibim Angel muradına erir ermez ne kadar kötü olmuştu. Spike desen tam bir bad guy..Ama sonra buffinin cazibesine kapıldı.Aşk. Ne demişler en büyük aşklar nefretten doğar. Bak edfırrt da ilk belladan nefret etti. Çünli çok lezzetli kokuyordu. Yavvrum kendine hakim oldu..Ahh stephenie ablamız şu midnight sun yazsada bir okusak edfırrtın düşüncelerini.

arkadaşım salsa öğreniyorsun demek ne güzel. Bende istiyom. Spor salonları bana göre değil.Ama dansı çok severim...

evet angel muradına erince kötü oluyordu dimi çingenelerin laneti sengözlerimebaksanab
ay ne enteresan bi diziydi yaa bardakla kan içerdi... cordelia tarçınlı kanlı kokteyller yapardı angel a -tatlicadiarzu-
spike da aşkı için angel gibi ruhunu geri almıştı ama buffy de en az bella kadar salak olduğu için asla spike a hakettiği değeri vermedi:mymeka:

yeni ay çıkana kadar eskilerle avunuyoruz şu halimize bak yaa hadi çıksın artık:çok üzgünüm:

su küçüğün edfırt büyüğün, geç arka sıraya :dilcikar:

ben de ben de alkisalkisalkisalkisalkisalkis

konu edfırt olunca her yol mübah canımcımmm büyük küçük dinlemem valla her türlü savaşa hazırım kötükedihüso

Blood and Chocolate diye bir film izleyeniniz varmı kızlar? Kurt adamlarla daha doğrusu kurt kızla ilgiliymiş

konu edfırt olunca her yol mübah canımcımmm büyük küçük dinlemem valla her türlü savaşa hazırım kötükedihüso

su küçüğün edfırt büyüğün, geç arka sıraya :dilcikar:

ben de ben de alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bana laf atana bakta hizaya gel :mymeka: Ben 28 yaşındayım halen :mymeka: :dilcikar:

ben heminizden gencim :1closedeyes:edfırt benim :1hug::1hug:

kızlar ızledım guselll fılm. o çocuk ne tatlı oyle ama netten resımlerıne baktım gercekte o kadar çekıcı degıl ama fılmde super. ben fılmde kızı sahıplenmesınden onu korumasından bır de böyle ayı gıbınnn guçlu kuvvwtlı olmasından etkılendım aslında. ama hoş herıf (kocam duymasın ayı kuvvetını gösterır bana :))))

Günaydın cullen ailesi.

Yaa yapmayın etmeyin, anlaşamıyoruz bu konuda işte.

Baileysim aynen yaa eskilere sardık.
Buffy spike ı hep kullandı:jeyyar:. Bilmem anlatabildim mikaydirigubbakcemile3
Doğru çok büyük acılar çekerek, ruhunu geri almıştı buffy için.
Bak buffy yi hatırlıyorum ama angel dan tık yok.

Spike ta 45 olmuştur artık. Ordayken bile yaşı vardı.
Sonra Smalville de oynamıştı, uzaylı olarak.
Naapacan adama yakışıyor fantastik roller.

Misterioso cum hepimiz yaşadık ve yaşamaktayız.
Kitap çok büyük bir üzüntü bitmesi
Ama en azından sonu böyle olduğu için memnunum ben.

Ya funnydam haklısın tabiki. Hiç bir zaman öğrenmeye kalkmadımki. Sadece hani isterdim yani.
Yapanları hayranlıkla izliyorum o kadar. Yoksa tabiki çok istesem kursa gitmem lazım.

ben heminizden gencim :1closedeyes:edfırt benim :1hug::1hug:

hadi ordan bilmesem yediricen yaşını bana:mymeka:

ewt canım etfırtımız gerçekte pekte yakuşuklu deeel ama biz onun her halini sevüyohh:asigim::asigim:
kocan konusuna gelirsek aman duymasın bak ben duyurmadan aşukum etfırtıma:asigim:

yaaa ben 4. kitabı da bitirdim napıcm şimdi senağlama
canım şöyle söylüyüm sana bir hafta kendine gelme dönemi var:1ninca:
ilk bir haftayı sağ salim atlattın atlatın atlatamadın direkt bizim kouşa sevk ediyolar kafamçokkarıştı
biz şimdi orada bu topikten birkaç kız orada ikaamet ediyoz uzun zamandır:içelim:

merhaba kızlar. Ya bir şey sorcam burada site ismi vermek yasakmı? Muhteşem bir şey gördüm. Edwardın düşünceleri ile alakalı

merhaba kızlar. Ya bir şey sorcam burada site ismi vermek yasakmı? Muhteşem bir şey gördüm. Edwardın düşünceleri ile alakalı

ver gitsin canım adresi ne olucakki söz konusu etfırt olunca hiç bir kural tanımam :asigim::asigim:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

evet 45 olmuştur spike ama çok hoş çok seksi adam yaa :jeyyar:
buffycik ağzının tadını bilio çok ateşliydiler 2side
aslında edfırtla karşılaştırınca spike daha çekici gelio
edfırt her konuda fazla iyi, spike hem kötü hem ii sengözlerimebaksanab

ama yanlış anlaşılmasın bu sözlerim edfırtı size bıraktığım falan yok sonuna kadar savaşa devam :dilcikar:

tamam o zaman şekerim

bi dene bakalım açılcakmı
canım açıldı siteŞeniz
çok güzeldi baktım baktım birdaha baktım allahım bu yni ay nezaman çıkıcak ben onu seyretmek istiyommirmirmirmirmirmirmirmir

yok baileysim sana edfırt metfırt sen ona ihanet ettin hemde 45lik adamla :mymeka:
ama bizim etfırtımız tazecik körpe yafru daha cokacimcoook
sen savaşı kaybettin hııııhhdelikafadulden

Son düzenleme:

yok işte banane hem edfırt daha yaşlı unutmayalım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…