selam fıstıklar hihoyyyt
bende kocamın vampir olmasını çok istiyom amma nirdee:mymeka:
evet yeni düştümmm iyi ki düşmüşümmm:))a.s.
ahh ahhh edfırt...o nasıl bakışlar öle yaa günaha sokar bunlar insanı canım...:asigim:
vampir sevgilim olsun istedim walla:))delikafadulden
hoşgeldin canım hoşgeldin aramızza:1hug:
hepimiz istiyoruz öyle bir irkek aaah ahhhhh :çok üzgünüm:
iyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsın gidiyor görüşmeyeli? Mihrak cım aramıza hoşgeldin. Yanlız sonun bizim gibi olabilir söylemesi benden, yani koğuşluklar arasınaalkisalkisalkislaelaelaelaelae
hoşgeldin canım hoşgeldin aramızza:1hug:
hepimiz istiyoruz öyle bir irkek aaah ahhhhh :çok üzgünüm:
:mymeka: :mymeka: naannn
ögrövisyon topikinde birinci olan çocuğa kullandıın yanık yanık similler ne ölee kötükedihüso kötükedihüso hııııı :mymeka:
bir edfırt ihaneti var ortada annadgıım gadar kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
yettişinnnnn gommşullaarrrrr aaaa dostlar bu garrııı bizim edfırtımısın üstüne gül çiçek böcek dal ağaç orman ne varsa kokliiiyyyy kötükedihüso kötükedihüso senağlama senağlama
oyy başımıza gelenlerrrr :çok üzgünüm:
Yetiştim Funda'm kötükedihüso
didssimm didsimm gören göslerim koor olaydı..oyyy barngalarımm kopaydıda o topiki tıklayı p insnaı keehhreden resmmi görmeseyddimmmm senağlama senağlama senağlama
içim yaniiyyy senağlama
ah fundam ahhh bitirdi beni bu şirinlik
edfırtı boşadım aramızda kalsın -tatlicadiarzu-
Ne yazmış bak kötükedihüso
yaaa inanmıyorum harcandım 2 dk da yerin dibine giren smiley senağlama
goynumussda yılann besleemişiiikkk kötükedihüso kötükedihüso
onu kendimisden bilmişikkkk kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
olur muu heeeççç edfırta bu yağılır mı senağlama
elin sidikli oğlanı içinn dağ gibi edfırt harcanır mıı kötükedihüso
didssimm didsimm gören göslerim koor olaydı..oyyy barngalarımm kopaydıda o topiki tıklayı p insnaı keehhreden resmmi görmeseyddimmmm senağlama senağlama senağlama
içim yaniiyyy senağlama
yaaa inanmıyorum harcandım 2 dk da yerin dibine giren smiley senağlama
evet yeni düştümmm iyi ki düşmüşümmm:))a.s.
ahh ahhh edfırt...o nasıl bakışlar öle yaa günaha sokar bunlar insanı canım...:asigim:
vampir sevgilim olsun istedim walla:))delikafadulden
sen git elalmin sidikli oğlanınıynan aşna fişnede gönül eglendir sonna harcandımm deee kötükedihüso
sen harcadın bizi iki dekkede çooohhh ayıpp çoohhh kötükedihüso
yıllara dayanan ve edfırtın ısırıgıynan daaa yıllarca sürecek olan bir dosstluğu bi ecneebi çulsuzu için harcaddıınn senağlama senağlama
Bütün tesüflerimi sunuyorum sana :dilcikar: Bunda sonra yok Edward sana :mymeka: Sen git elin sümüklü bebesine kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?