benden kurtulduğunuzu sandınız demi gacılar..neyse bu ara çok duygusalım yanlış anladım
canım o da şaka yapıyordu biz de benneyaptımki , sürekli birbirimize takılmıyor muyuz ya, her eyden alınacak olsak bu funnydayla BaiLeySin birbirlerini düelloya davet etmesi lazımdı çoktan kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben birşey anlatcam ama gülmeyin.Bundan 2 hafta önce kuzenime gidiyordum. Önümden bir araba geçti.çok yavaş ilerliyordu. hatta dedem bile bundan hızlıdır dedim eşime. Neyse sürücünün teni kireç gibiydi. Sonra birden boynunu çevirdi. Aman ne göreyim resmen boynunda 2 delik.( hangi vampir filmlerde olurya aynısı).yok normal bir ısırık değildi.( Düşünün artık ne kadar yavaş geçti)...kızlar acaba gerçekten vampir varmıdır?
ya kızlar ben birşey anlatcam ama gülmeyin.Bundan 2 hafta önce kuzenime gidiyordum. Önümden bir araba geçti.çok yavaş ilerliyordu. hatta dedem bile bundan hızlıdır dedim eşime. Neyse sürücünün teni kireç gibiydi. Sonra birden boynunu çevirdi. Aman ne göreyim resmen boynunda 2 delik.( hangi vampir filmlerde olurya aynısı).yok normal bir ısırık değildi.( Düşünün artık ne kadar yavaş geçti)...kızlar acaba gerçekten vampir varmıdır?
bende inanıyorum. bir arkadaşım anlatmıştı ninelerinin yolunu filan kesmişler önceden( olay makedonyada oluyor)
keşke benim boynumda da olsa o izden :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pişttt :jeyyar:
bende istiyorum o izden
serapcım o herifle bi daha karşılaşırsan haber ver emi :jeyyar:
yaa. bunlar önceden makedonyanın bir köyünde yaşıyorlarmış. İşte hava kararmadan eve dönmeleri gerekiyormuş.çünki bir grup çingene vampir yol kesiyormuş.yaa böyle hikayeler o taraflarda çok anlatılırmış.Bende çok şaşırmıştım
bende istiyorum o izden
serapcım o herifle bi daha karşılaşırsan haber ver emi :jeyyar:
bende şans olsa zaten bi vampire verip kurtulmuştum benneyaptımki
al işte yaaa :mymeka:
daaa 1 saat önce söz verdin bakmaacaadın başka irkeklere :1no2: :1no2:
hemen antenleri dikeldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?