Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Tamam öyle olsun,bi mesaj yazdım alaya alındım,dışlandım hatta salak muamelesi gördüm,en arkadan gelip en öne oturmak haa??.. benneyaptımki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Öyle olsun bakalım,dışlayın daha mirmirmirmir :a015:

Hem çaylak oldugumu nerden biliyon nickini unuttugum sevgili KK üyesi arkadaşım,kalbimden gecenler cok derin ve kızgın sular anam edward bella aşkına karşın..:asigim: ona göre konuştum yani yoksa öne oturmak gibi bi niyetim yok.. :mymeka:

( İnanın bana dışlanmak cok kötü bişey,o yüzden yazdım bunları.. bu arada ohh rahatladım,eminim bu mesajın üstünede yazcaksınız bişey sizi gidilerr siziii... gamyoncuiremsu )

Bak bidaha terslemeyin beni,küserim gelmem bidaaa :teselli: üstelik birisi aylar sonra geldin demis,her saat bası KK'dayımda girmedim,2 ay etti bn dogru düzgün girmeyeli buraya hem nolmus simdi geldim ya.. benneyaptımki :çok üzgünüm: )

neyse kızlar ayy bir haftadır konuscak insan bulamıyorum,millet ördek yavruları gibi tatile gitmeye başladı,cenem düştü gene neyse hadi dewam edwardm'a :asigim: :asigim: :asigim: dewam..

Herkesi öptüm.. :1hug:

fisfisfisfisfisfis:sm_confused:

Çenesi düşük çocuklar gibi yazmışım dimi o yüzden şaşırdın :roflol: :roflol: a.s.

deli değilim merak etme..
:roflol:

ne zaman alaya aldık onu hatırlayamadım canım benim
ama eğer kalbini kıracak bişey dediysek özür dilerim arkadaşlarım adına da :çok üzgünüm:

ne zaman alaya aldık onu hatırlayamadım canım benim
ama eğer kalbini kıracak bişey dediysek özür dilerim arkadaşlarım adına da :çok üzgünüm:

Ah bitanem,sana demedim ben :çok üzgünüm: ya kimisi arkadan gelip öne oturmak falan yazmışta ona alındım ben,aslında bende biliyorum onları kötü niyetle yazmadıklarını.. :1rolleyes:

esas ben seni kırdıysam özür dilerim..mesajda da dedim ya çenem düştü kapanmak bilmiyor,en yakın arkadaşım kıbrısa gitti,muhabbet edicek insan yok,içimdeki enerji göğüs kafesimde dura dura dayanamadı,patladı bende konuştum öyle boş boş eminim okuyanlar gülecektir..yerimseniben

Ah bitanem,sana demedim :çok üzgünüm: ben ya kimisi arkadan gelip öne oturmak falan yazmışta ona alındım ben,aslında bende biliyorum onları kötü niyetle yazmadıklarını.. :1rolleyes:

Canım, benim yazdığımsa kırıldığın şaka yapmıştım ben :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…