evlenemez başkasına yedirmeyiz daha o türk gacılarını tanımıyor :mymeka:
sen çok yaşa kız emikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
Tamam öyle olsun,bi mesaj yazdım alaya alındım,dışlandım hatta salak muamelesi gördüm,en arkadan gelip en öne oturmak haa??.. benneyaptımki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Öyle olsun bakalım,dışlayın daha mirmirmirmir :a015:
Hem çaylak oldugumu nerden biliyon nickini unuttugum sevgili KK üyesi arkadaşım,kalbimden gecenler cok derin ve kızgın sular anam edward bella aşkına karşın..:asigim: ona göre konuştum yani yoksa öne oturmak gibi bi niyetim yok.. :mymeka:
( İnanın bana dışlanmak cok kötü bişey,o yüzden yazdım bunları.. bu arada ohh rahatladım,eminim bu mesajın üstünede yazcaksınız bişey sizi gidilerr siziii... gamyoncuiremsu )
Bak bidaha terslemeyin beni,küserim gelmem bidaaa :teselli: üstelik birisi aylar sonra geldin demis,her saat bası KK'dayımda girmedim,2 ay etti bn dogru düzgün girmeyeli buraya hem nolmus simdi geldim ya.. benneyaptımki :çok üzgünüm: )
neyse kızlar ayy bir haftadır konuscak insan bulamıyorum,millet ördek yavruları gibi tatile gitmeye başladı,cenem düştü gene neyse hadi dewam edwardm'a :asigim: :asigim: :asigim: dewam..
Herkesi öptüm.. :1hug:
fisfisfisfisfisfis:sm_confused:
Çenesi düşük çocuklar gibi yazmışım dimi o yüzden şaşırdın :roflol: :roflol: a.s.
deli değilim merak etme.. :roflol:
ne zaman alaya aldık onu hatırlayamadım canım benim
ama eğer kalbini kıracak bişey dediysek özür dilerim arkadaşlarım adına da :çok üzgünüm:
Ah bitanem,sana demedim :çok üzgünüm: ben ya kimisi arkadan gelip öne oturmak falan yazmışta ona alındım ben,aslında bende biliyorum onları kötü niyetle yazmadıklarını.. :1rolleyes:
ben anlamadım:sm_confused::sm_confused:
Geçmişi oku canım, biraz eski :çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...lacakaranlik-fanatikleri-704.html#post6892165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?