ben buradayım gacılar .aa adrianada düşmüş buralarakaydirigubbakcemile2
soyunma işi funnyda ayitkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
memnun oldum o benim ezbuzda baş cariye -tatlicadiarzu-
nan iki dakka boş bırakmaya gelmiyo burayıda valla ya
soyunan dökünen kapan kaçan cariyesi falan kötükedihüso
yerirmem uleeeeen kimseye etfırtıklava:
ya tuce nerlerde göremedim
baileyscim sen adrianayı çok seviyorsun herhalde..Kız yoksa onamı benziyon
ne o kıskandın mı :mymeka::dilcikar:nan iki dakka boş bırakmaya gelmiyo burayıda valla ya
soyunan dökünen kapan kaçan cariyesi falan kötükedihüso
yerirmem uleeeeen kimseye etfırtıklava:
hım.. iyi olsunda hasta felan zannettimbugün pek yoktu sanırım iş güç çokdün msn de çok yoğun olduğundan bahsetmişti
ewt bende tuce yi görmedim bu gün tuuuuuuuuucceeeee elma dersem çık armut dersem yine çıkŞeniz
baileyscim sen adrianayı çok seviyorsun herhalde..Kız yoksa onamı benziyon
yandan çakması :roflol::roflol:
baileyscim izledinmi diziyi. bir dahaki bölüm mercimeği fırına vercekler gibi bir durum sözkonusu olcak galiba...
yandan çakması :roflol::roflol:
yok ya şekerim nerdeeeeeeee peri masalı gibi bir kız o :1rolleyes:
ezbuz cariye falan diyince ilk aklıma adriana geldi nedense kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:dilcikar::dilcikar::dilcikar:tıpkısının aynısı hıh :dilcikar:
öyle görünüyo şekerim yada fragman yanıltmacası da olabiilir bakalım görces kapılar kilitlensin :jeyyar::jeyyar:
vallaha bu edfıırt çok şanslı bir yanda adriana, bir yanda elisha bir yanda funnyda.adam hangi birini seçsin. Elisha ben oliiymhihoyyyt
ya ewt arkadaşlar bak serap dedide aklıma geldi merak ettim şimdi acep nasılsınız kime benziyonuz:uhm: aaaaaa çok merak ettim şimdi valla
baileys ,tuce ,didiş,serap, funnyda,nehir, mihrak sizlerin yüzünüzü merak ettim şimdi valla
ama ezbuzun yüzünü heç merak etmiyom:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?