Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bu yukarda başka bi gısla zarmaş dolaş dolanan genç mi :smiley-cool: :1ninca:

hani senin yana yana adını haykırdıın

yanındaki kız kim bildin mi?
siteden mi şakkıdı

hayır cicim tek başına cıbıldak duran genç :1ninca:

jacobın kızı bi ele geçirsem zaten gazetelerde manşetten okusunuz aplanın kim olduğunu

bi samuley eksik farkınmasın hahahah sakı onu katma bari:roflol::roflol::roflol:

bence baileysim charlie ve bili de ister:dance::dance: kanumcaananiknaniknaniknaniknaniknanik e onda bukadar güzeelik varken jasper ve sam da deli olur onaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

hepsi benim hepsi benim :roflol::roflol:

hayır cicim tek başına cıbıldak duran genç :1ninca:

jacobın kızı bi ele geçirsem zaten gazetelerde manşetten okusunuz aplanın kim olduğunu

eğer o cıbıl cıbıl duran yiğit edfırtsa sen nie o benim die atladın

yırrtarım agzını senin :mymeka:

bence baileysim charlie ve bili de ister:dance::dance: kanumcaananiknaniknaniknaniknaniknanik e onda bukadar güzeelik varken jasper ve sam da deli olur onaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:

o kadar da deel cnm abartmayalım plsssssss :1closedeyes::1closedeyes:

Yaaa benim çok uykum geldi yaa.
Dün gece çok geç yattım edfırt yüzünden, sabah erken kalk çalış gel offf uyumak istiyoruuummmm.
Bu arada filmdeki charlie çok tanıdıktı yaa. Six Fet Under'da falan çok oynamış, ama ben heç hatırlamıyorum, hee gerçek halide çok yakışıklı bu arada.

sen de mi nehircim yapma lütfen:roflol::roflol:

eğer o cıbıl cıbıl duran yiğit edfırtsa sen nie o benim die atladın

yırrtarım agzını senin :mymeka:

:roflol: o cıbıldak duran edfırtımın kardeşi delikafadulden
herkes edfırtı beğenirken ben onu beğeniydim benim hakkım o asılma :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…