bi samuley eksik farkınmasın hahahah sakı onu katma bari:roflol::roflol::roflol:
bu yukarda başka bi gısla zarmaş dolaş dolanan genç mi :smiley-cool: :1ninca:
hani senin yana yana adını haykırdıın
yanındaki kız kim bildin mi?
siteden mi şakkıdı
bi samuley eksik farkınmasın hahahah sakı onu katma bari:roflol::roflol::roflol:
Onuda sevdi mihrakçım merak etme sen.
Vardıya köpeciklerin kaslı kaslı posteri:roflol:
hıhhhhhhh :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:senin tırnağın olamz o gızz naniknaniknaniknanik:roflol::roflol:
jacobun yanına bailesim yakışırr.ama sende edwarddan vazgeçmiyonki be kuzum aynı bella ne yardan ne serden:roflol::roflol::roflol:
o zaman müsadenizle ben yuhhhh ohaa ve çüşş demek istiyorum:roflol::roflol::roflol:
hayır cicim tek başına cıbıldak duran genç :1ninca:
jacobın kızı bi ele geçirsem zaten gazetelerde manşetten okusunuz aplanın kim olduğunu
bence baileysim charlie ve bili de ister:dance::dance: kanumcaananiknaniknaniknaniknaniknanik e onda bukadar güzeelik varken jasper ve sam da deli olur onaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
bence baileysim charlie ve bili de ister:dance::dance: kanumcaananiknaniknaniknaniknaniknanik e onda bukadar güzeelik varken jasper ve sam da deli olur onaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsi benim hepsi benim :roflol::roflol:
hepsi benim hepsi benim :roflol::roflol:
delimi neee:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol:
Yaaa benim çok uykum geldi yaa.
Dün gece çok geç yattım edfırt yüzünden, sabah erken kalk çalış gel offf uyumak istiyoruuummmm.
Bu arada filmdeki charlie çok tanıdıktı yaa. Six Fet Under'da falan çok oynamış, ama ben heç hatırlamıyorum, hee gerçek halide çok yakışıklı bu arada.
maşallahı var gerçekten canım:roflol::roflol:
eğer o cıbıl cıbıl duran yiğit edfırtsa sen nie o benim die atladın
yırrtarım agzını senin :mymeka:
of yarım saatir yazmaya çalışıyom giremedim
Deli değel şekerim KK'nün 1 nolu sapığı :roflol::roflol::roflol:
of yarım saatir yazmaya çalışıyom giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?