Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

slm kızlar,uzun zamandır uğramıyodum topiğe , edfırtıma baya bi ortak çıkmış :1ninca:
kızlar ben kitaplarla ilgili bi şey sorucam yaa,benim tavsiyem üzerine okuyan bi ark. farketti,bellanın forks a gidişi 19 haziran(yeni ay,6.bölümün son sayfasında yazıyo) , edwardın bellayı terkedişi de eylül sonu.ve yeni ayın başında bella "nerdeyse yarım yıldır birlikte oldukları"nı söylüyo..hesap yapınca taş çatlasın 3,5 ay oluyo:mymeka:
ve bi şey daha,zaten bellayla edwardın ilk karşılaşmalarından sonra edward 1 ay belladan uzak durmuştu onu koruyabilmek adına, yani kaldı 2 - 2,5 ay kafamçokkarıştı
ştefani teyze böyle bi hata yapar mı,ben mi bi yeri kaçırıyorum:1closedeyes:

Son düzenleme:

bella 2. dönemin başında geldi forksa yani bu da şubat ayı gibi olması lazım haziran olamaz çünkü ilk geldiği zamanlarda kar vardı her yer buzdu falan :bbo::bbo:

bella 2. dönemin başında geldi forksa yani bu da şubat ayı gibi olması lazım haziran olamaz çünkü ilk geldiği zamanlarda kar vardı her yer buzdu falan :bbo::bbo:

cnm filmde öyleydi de kitapta ilk geldiğinde yağmur vardı..neyse o olabilir hadi,çünkü her mevsim yağışlı falan diyodu..ama yeni ayın 6.bölümünün sonunda jessicayla bi knuşması var bellanın,orda 19 haziranda geldiğini söylüyo:sm_confused:

hemen bakıyorum dediğin kısıma fisfisfis

evet haklısın 19 haziran demiş ve çok saçma olmuş yazın okula gitmişler demek ilginç -tatlicadiarzu-
stephenie aplamızın ikinci hatası.... seth kızdı sonra erkek oldu ya bide kaydirigubbakcemile3

evet haklısın 19 haziran demiş ve çok saçma olmuş yazın okula gitmişler demek ilginç -tatlicadiarzu-
stephenie aplamızın ikinci hatası.... seth kızdı sonra erkek oldu ya bide kaydirigubbakcemile3

he onu da diyodunuz da ben farkedememiştim onukaydirigubbakcemile5
unutmuş demek ki ştefani teyze öyle yazdığını sonradan, ne demişler hafıza-i beşer nisyan ile maluldür..ne laf ettim besengözlerimebaksanab
tabi bizim kadar dikkatli okuyucuları olacağını düşünememişş :dance:

tabiki bu kadar okunacağını tahmin edemezdi..bi gece bi rüya görüyo ve başlıo yazmaya
hemde hiç umursamadan...2 satır yazıo gidiyo yemek yapıyo çocuklarıyla ilgileniyo falan
böyle bitmiş twilight eh hatalarda normaldir yani değil mi sengözlerimebaksanab

yapma yaa..böyle başladığını bilmiyodum..ne enteresankaydirigubbakcemile3
bi yandan da evinin kadını çocuklarının anasıymış yani onu da öğrenmiş olduk:roflol:

seth için kız mı demişkine
ben onu kaçırmışımkafamçokkarıştı

nan ben her gece o kadar rüya görüyom ki :1closedeyes:
acep bende bir kitap neyim çıkarırmıyım bir gün :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…