Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yaaaa yüklendiğini görmüştüm bikaç saat önce,nası unuttum ben onu seyretmeyi yaaa,tüh..
Neyse yarın artık,şimdi uykum var çokmirmirmirmir

Hadi yaaaaaa yüklendimi offfff...
Saatte geç oldu..Şimdi izlemeden yatmak olurmu yaaa
Abla ne diyorsun???

Bir sürü selpak al yanına ay çok fena morardım nan zırlamaktan senağlama Michael'le akraba sayılırdık nan 4 sene dile kolay senağlamasenağlama

kızlar ben koyunlarımı saymaya gidiyorum hepinize eyi geceler:a015:

Bir sürü selpak al yanına ay çok fena morardım nan zırlamaktan senağlama Michael'le akraba sayılırdık nan 4 sene dile kolay senağlamasenağlama

Okadar diyorsun yani...Hadi yaaaa....Offfff dertlendim şimdiden...

Aynen 4 sene dile kolay...:çok üzgünüm:

Araştırma yapmam lazım..Bu resimler kolay bulunmuyor yaw:roflol:

sana kolaylık dilerem o zaman..ama reca ediyorum olabildince yaşımıza ve medeni durmumuza hitap etmeye çalış -tatlicadiarzu-
hane sonna gördüğün gibi gecenın 2 sinde elde telefon '' aşkım allah cezanı virsin bu saatte uyunur mu nan '' diye söylenen bi tip oluyosun saat kaçta aradıgını unutup uyuyana fırça atıyosun şakkıdı

:roflol::roflol::roflol:

Sen edfırta dalıp kendini kaybedersen oda uyur tebi,napsın gariban...

benim her an kudurk bi halde kendısını arayabilceğimi düşünmesi gerekirdi :1closedeyes: -tatlicadiarzu-

Aşkolsun olarmı heç hemide seni :asigim:

yapmazsın biliyorum naz yaptım öylesine Şeniz

Yaaaa yüklendiğini görmüştüm bikaç saat önce,nası unuttum ben onu seyretmeyi yaaa,tüh..
Neyse yarın artık,şimdi uykum var çokmirmirmirmir

ne izliyceksiniz bizde izleyek :CüvCüv: :CüvCüv:

Bencede haklısın aynen katıldım şimdi sana..

Prison break finalsenağlamasenağlama

Bak kızdırma, basar sevgilinin evini şimdi şu anda atlar üstüne diyim ben sana:roflol::roflol:

imkan olsa bı dk durmazdım da işte kader utansın

beleyssimmm ses vir bebişimm Şeniz

kızlar ben koyunlarımı saymaya gidiyorum hepinize eyi geceler:a015:

hade iyi uykular mirmirmirmir
bınd eyatcem zati şakkıdı

Okadar diyorsun yani...Hadi yaaaa....Offfff dertlendim şimdiden...

Aynen 4 sene dile kolay...:çok üzgünüm:

güzel diziydi ..kaydirigubbakcemile5

Bir Avusturalya'da böyle hıçkırdım bide bunda senağlama Yeminle içim acıdı senağlama

Oooffff offff...

Nedir bu maykılın çektiği çile,dert küpü oldu adam yaaa...

4 senedir yok abisi yok sevgilisi yok yeğeni yok arkadaşı derken gün yüzü göremedi yaaaa...
senağlamasenağlama

kızlar öperim sizleri teker teker..
bu gözel gece için teşekkürlerimi sunar başka bir müstehcen edfırt şöleninde daha kaynaşmayı dilerim a.s.

şimdi gidem de hayal kuram accık yatarkene bi de benim danayı bi 100 kez daha caldıram belki uyandırabilirim :jeyyar: :dance:

Yok ben izleyecek durumda değilim şuan,yarın sindire sindire izlerim maykılcığımı...:çok üzgünüm:

Bende öyle yapayım yaa..Zaten 2 bölüm var, 3 parçaymış..Şimdi kafamda almaz zaten muhtemelenkaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlama ben hazırım zaten ağlamayasenağlama
Tabi yaa geçen sefer bile ne kadar acıklıydı şimdiyi düşünemiyorum bilesenağlama
Canım maykılım yaa:çok üzgünüm:

Kıslar bende çıkayım,biraz ihtiyaç molası ve ardından birazda oyun oynayayım,gerçi şimdi onada kafam basmaz ya neyse bi şansımı deneyeyim...Sonrada cup yatağa...

Size doyum olmaz yavriler,hedi cümleten iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…