ilgi çekiyoruz anacım:1closedeyes::1closedeyes:
ilgi çekecek bişey de yapsak bari :CüvCüv:
gayet masum, kendi halinde cici kızlarız aslında -tatlicadiarzu-
ilgi çekecek bişey de yapsak bari :CüvCüv:
gayet masum, kendi halinde cici kızlarız aslında -tatlicadiarzu-
kızlar geçenlerde bir sitede tesadüfen rastladım şöyle diyolar kadınlar kulübü denen bir site var orada kadınlar çok argo konuşuyolar hep lanlı lunlu işte buna benzer bayaa yazılar var dı.
yok efem kaba saba kocalarına kociş diyolar tanımadıkları kişilere ilk etapta canım cicim oluyolar.
gibi bir sürü yazı.
işin komik tarafı ise bunu yazan kişi daha sonra diyer bir kişiye [COLOR="Black"lan"[/COLOR] nolcak kadınların kulübüde anca [COLOR="Red"]bu kadar olur diyor...
bence bizim bu misafirler pek iyi niyetli misafirler deyiller...[/COLOR]
1.zaten diyenler gündelik hayatta hanımlı beyli kouşuyolar ya:mymeka: ''nan lan'' demekte ne var küfürmü ediyoruz şakkıdıkızlar geçenlerde bir sitede tesadüfen rastladım şöyle diyolar kadınlar kulübü denen bir site var orada kadınlar çok argo konuşuyolar hep lanlı lunlu işte buna benzer bayaa yazılar var dı.
yok efem kaba saba kocalarına kociş diyolar tanımadıkları kişilere ilk etapta canım cicim oluyolar.
gibi bir sürü yazı.
işin komik tarafı ise bunu yazan kişi daha sonra diyer bir kişiye [COLOR="Black"lan"[/COLOR] nolcak kadınların kulübüde anca [COLOR="Red"]bu kadar olur diyor...
bence bizim bu misafirler pek iyi niyetli misafirler deyiller...[/COLOR]
benneyaptımkikesin sende bir sorun var:roflol:ezbuzum yine görünmüyo mafoldumben
aman boşver şakkıdışakkıdıutandım şimcik nan
evet lan dioz ama bu samimiyetimizden ayrıca normal yaşantıda böle konuşan kadınlarda var kkya özgü diil ziyaretçilere duyurulur :1closedeyes:
tmm kullanıyoruz ama her sitede var sadece bizde yokki.hoş bizde önümüze gelen lan demiyoz kaydirigubbakcemile3
katılıyorum cınım kesin ben de bi lanet var bu ne yaa mafoldumben1.zaten diyenler gündelik hayatta hanımlı beyli kouşuyolar ya:mymeka: ''nan lan'' demekte ne var küfürmü ediyoruz şakkıdı
2. tanımadığımız insanalra'' canım cicim '' demiyoruz heralde o geri zekalılar kendilerine baksınlar :1closedeyes: o kadar popüleriz ki ne yaparsak yapalım ilgi odağıyız
son olarak KISKANCLIKTAN ÇATLAYIN EMİ:1closedeyes::1closedeyes:
benneyaptımkikesin sende bir sorun var:roflol:
aman boşver şakkıdışakkıdı
Alacakaranlık Türkçe Dublaj dvd çıkmış sesleri bir garip geldi kaydirigubbakcemile3
şu yeri banda atsanıza nereymişkatılıyorum cınım kesin ben de bi lanet var bu ne yaa mafoldumben
bende geçen gün gördüm ama indirmedim ay ne komiktir kimbülür -tatlicadiarzu-
Alacakaranlık Türkçe Dublaj dvd çıkmış sesleri bir garip geldi kaydirigubbakcemile3
anam dediğin yeri okudum çok çok daha ağır şeyler yazmışlar gözlerime inanamadım :1shok:
Sizi sizi....:mymeka: Nerelerdesiniz bakiiiimmm:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?