Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

diğer eklediğimi izleyemeyenler için şutarafagitti

[dailymotion]video/x9fnl1_twilight-2-new-moon-extrait-et-excl_shortfilms[/dailymotion]

kızlar geçenlerde bir sitede tesadüfen rastladım şöyle diyolar kadınlar kulübü denen bir site var orada kadınlar çok argo konuşuyolar hep lanlı lunlu işte buna benzer bayaa yazılar var dı.
yok efem kaba saba kocalarına kociş diyolar tanımadıkları kişilere ilk etapta canım cicim oluyolar.
gibi bir sürü yazı.
işin komik tarafı ise bunu yazan kişi daha sonra diyer bir kişiye [COLOR="Black"lan"[/COLOR] nolcak kadınların kulübüde anca [COLOR="Red"]bu kadar olur diyor...
bence bizim bu misafirler pek iyi niyetli misafirler deyiller...
[/COLOR]

utandım şimcik nan
evet lan dioz ama bu samimiyetimizden ayrıca normal yaşantıda böle konuşan kadınlarda var kkya özgü diil ziyaretçilere duyurulur :1closedeyes:

tmm kullanıyoruz ama her sitede var sadece bizde yokki.hoş bizde önümüze gelen lan demiyoz kaydirigubbakcemile3

1.zaten diyenler gündelik hayatta hanımlı beyli kouşuyolar ya:mymeka: ''nan lan'' demekte ne var küfürmü ediyoruz şakkıdı
2. tanımadığımız insanalra'' canım cicim '' demiyoruz heralde o geri zekalılar kendilerine baksınlar :1closedeyes: o kadar popüleriz ki ne yaparsak yapalım ilgi odağıyız

son olarak KISKANCLIKTAN ÇATLAYIN EMİ:1closedeyes::1closedeyes:

ezbuzum yine görünmüyo mafoldumben
benneyaptımkikesin sende bir sorun var:roflol:
utandım şimcik nan
evet lan dioz ama bu samimiyetimizden ayrıca normal yaşantıda böle konuşan kadınlarda var kkya özgü diil ziyaretçilere duyurulur :1closedeyes:
aman boşver şakkıdışakkıdı

Alacakaranlık Türkçe Dublaj dvd çıkmış sesleri bir garip geldi kaydirigubbakcemile3

katılıyorum cınım kesin ben de bi lanet var bu ne yaa mafoldumben

Alacakaranlık Türkçe Dublaj dvd çıkmış sesleri bir garip geldi kaydirigubbakcemile3

bende geçen gün gördüm ama indirmedim ay ne komiktir kimbülür -tatlicadiarzu-

Kim ne demiş nan bisim hakkımısda :uhm:,
bi, tarafımızı yesın onlar bisim sengözlerimebaksanab
mıçınızı kaçışıyın kızlar nazara gelmeyelim millet çekemediğinde ne uydurcagını şaşırdı vallahi

bana da atar mısını o linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…