Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar bu arada bu gece etfırtın katıldığı törende new moon un kısa fragmanı vardı demi saat kaçta hangi kanaldı hihoyyyt

türkiye saaati ile sabah 4'te ama bizde yayınlanmıyacak ama bir site üzerinden izleyebileğizalkisalkisalkis
zaten sabah her yerde olur ve tabi burda:icecream::icecream:

aboooo tüüüüühh birde irkek arkedeşleri var kaydirigubbakcemile3 etfırt kaç oğlum kurtar kendini nehirle fındanın elin den yoksa var ya seni bu ikisi yir yir delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

yemeyen nolsun offff
alkolik olcam ben bu gidişle senağlama

Kaçar mıyımmkaydirigubbakcemile3
Dublajı hiç tercih etmem ama bunlardan daha iyi dublaj yapacak mutlaka bulunur..
Harry potter, yüzüklerin efendisi falan bunlara çok güzel sinema dublajı yapılmıştı..Gerçek gibilerdi.
Aynı özeni beklerdim , çok çirkin olmuş

aboooo tüüüüühh birde irkek arkedeşleri var kaydirigubbakcemile3 etfırt kaç oğlum kurtar kendini nehirle fındanın elin den yoksa var ya seni bu ikisi yir yir delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

Benim sevgilim yok cicim:dilcikar:
Hayatımın tek anlamı edfırtttkaydirigubbakcemile

yevvvvvvvvvvvrrrrrruuuuuuuuuuummmmmmmm demek içimden geldi nedense sana kaydirigubbakcemile3

Ezbuzum bende sana güveniyorum canııımmmm..
Biliyorumki eklersin..O yüzden hiçç aramaya taramaya gerek yok :))

eklersiniz di mi, eklersiniz size güveniyorum turkbayragi

heç şüphen olmasın:1closedeyes:bir uçan birde kaçan kurtulur elimden:roflol:
aşkolsun ezbuzum, sensiz boğazımdan geçmez zaten vereliniortak

he biliyimde ona göre davarnıyımvereliniortak

not: sayın funnda hanım sizede tek yidirmezler onu :mymeka::mymeka:

not: sayın funnda hanım sizede tek yidirmezler onu :mymeka::mymeka]

bak ondan şüpeliyim canım CADIARZU
eyer olaki bir gün fındanın eline düşerse etfırt heç dinlemez valla direk dalar delikafadulden
heç demez bizim kızlarda var onlarada ayırıyım mafoldumbenmafoldumben

Ehh yani benim elime düşsede ayy pardon ben edfırtımın eline düşsemde:roflol:
kimseyi düşünmem yanii, sonuna kadar benimm olur:jeyyar:

Ehh yani benim elime düşsede ayy pardon ben edfırtımın eline düşsemde:roflol:
kimseyi düşünmem yanii, sonuna kadar benimm olur:jeyyar:

hani burda hep beraberdik. birimiz bulursak etfırtı kardeş payı yapcaktık aramızda cokacimcoook
sizi gidi hainler sizi:mymeka:
bundan sonra bende tek başıma savaşıcamÇok üzgünüm çoook savaş açtım kaçılın uleeeeeennnnnn kötükedihüso

New Moon'nun fanlar tarafından hazrılanan fragmanı eğer görmüyenler varsa bügün bununla idare edin yarın ESAS fragmanın eklerimbuyrunnnnnnnnn

[youtube]_HIEiCck_As&feature=related[/youtube]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…