Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

şu bellann gıcıklığına bak pis cadıı edrıtıma hiiç yakışımıoor:dilcikar:

edfırrrrttt aşkıım bnm:asigim::asigim::asigim::asigim:

gülüşüne kurban :lepi::asigim:Şeniz

köpecik herzmnki gbii orda:dilcikar:kötükedihüso

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

:asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:ŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvereliniortakvereliniortak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemusŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
fotolar süpermiş ya bella cıdısının kıyafeti çok kötü dimi hiç biğenmedim :dilcikar:

seni sefiioom biliyorsun değilmiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende sefiom cnm benimmm opuyorumnanaktan
beni seven yok :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

bu kızı hiç ama hiç beğenemiyorum ya, çirkin şey -tatlicadiarzu-

beni seven yok :çok üzgünüm:mafoldumbenmafoldumben

bu kızı hiç ama hiç beğenemiyorum ya, çirkin şey -tatlicadiarzu-

ben seni sefiom ama opuyorumnanaktan

bellaya gelirsek iğrenç ötesi çıkmış fotolarda
iyi ki izlememişim sinirden deliye dönerdim edfırtıma sırnaşmıştır bol bol püslük :dilcikar:

ya bu kızdan nefret etiyom nasılda etfırtıma istemem yan cebime koy bakışı atmış :mymeka:
etfırtta ya galiba sanırsam belladan gerçekte de hoşlanıyo kızın içine düşücek sankim senağlamasenağlama
allahım sinir kırizine girmek üzereyim girdim bilem senağlamasenağlama
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar. vallaha pc tamir oldu sonunda. oh be dünya varmış. fragman süper ötesi. gel kasım gel. bu kız giyim konusunda çok zevksiz. beğenmedim. zavallım edfırtt gerçekten aşık galiba cadıloza

merhaba kızlar. vallaha pc tamir oldu sonunda. oh be dünya varmış. fragman süper ötesi. gel kasım gel. bu kız giyim konusunda çok zevksiz. beğenmedim. zavallım edfırtt gerçekten aşık galiba cadıloza

hoşgeldn cnm ya sonunda kavuştuk kaydirigubbakcemile2

sinir oldum cadıya:mymeka: çok uyus görünüo rob bunun nesini beğenmişki annamadım benneyaptımki

bende krizdeyim kaptırdık robı kızlar mafoldumbenmafoldumben

hoşgeldin serapçım tekrar opuyorumnanaktan
sadece mekan değişikliği oldu ben yine net başındayım kaydirigubbakcemile3

iyi ki Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…