Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yaaa varya çatlayacağım yaaa..
Giremiyorum kaç gündür nete, bi okuyup çıkıyorum ancak, yazmaya muhabbet etmeye vaktim yok çok sinir!!!!!

Barzey hoşgeldin demek sende okuyorsun artık..

Aaa ikinci kitap hakkında bende öyle düşünmüştüm edward yoksa güzel değildir diye ama, bailyes ve tuce böyle olduğu için harika olduğunu söylediler, yani çook acıklıı çook..

Ve haklılarmış 2.kitabın bendeki yeri başkadır..
ınşallah filmindede aynı şekilde ağlarız :)))

Bende alacağım en kısa zamanda dvd sini..

Bu arada görmedim sanmayın yanii..Jacobın sevgilisi güzel ama bella çirkin peeehhhh..
Kabul edin artık bella gerçekte çok güzel bir kız yaa..

Ayrıca biz robertın o saçma resimlerine alışkınız..Biz daha neler gördük neleeeerrr

O bizim edfırtımız her haliylen güzel..

Hepinizi çook özledim görüşürüzzzzzz

anacım ben ne yaptımki adamın gunluk hayatından bunlar.hem uzulmeyın sahsen ben Rob u degil Edwardı seviyorum :sm_cool:

http://img40.imageshack.us/img40/6916/normal072.jpg[/IMG]

kurdela yapmış kafasına ölee
senağlama senağlama

Son düzenleme:
Son düzenleme:

evetttttttttttttttt buda gunun bombası olsun!!!!
Fotograf dune ait ve kesinlikle sette degiller.Altındaki makalede gizli cekildigi ustune basa basa soylenmıs.BU ASK DEGILDE NEDİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Fotograf dune ait ve kesinlikle sette degiller.Altındaki makalede gizli cekildigi ustune basa basa soylenmıs.BU ASK DEGILDE NEDİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:1shok::1shok::1shok: ağzım açık kaldı vallahi..
gerçekmiş demek ki dedikodular:lepi: yaşasınnn:lepi: ben çoğ sevindim:teytey:

Fotograf dune ait ve kesinlikle sette degiller.Altındaki makalede gizli cekildigi ustune basa basa soylenmıs.BU ASK DEGILDE NEDıRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bence çok yakışmışlar opuyorumnanaktan hiç şaşaırmadım o kadar beraberler öpüp kokluyolar birbirlerini mutlaka bir etkileşim olur zaten çekice 2 film daha var zemuszemus

Son düzenleme:
canım kaynak guvenılır merak etme,bizim basın gibi atıp tutmamıslarŞeniz

tucecim sevmedin sen bu işi yerimseniben

canım kaynak guvenılır merak etme,bizim basın gibi atıp tutmamıslarŞeniz

tucecim sevmedin sen bu işi yerimseniben

ok canımŞeniztuce tabi sevinmez :jeyyar:getti çıtırzemuszemus

son filmi çekerken de artık gerçek bebekleri olur bunlarınmafoldumben, bu kadar da kaptırılmaz ki bir filmde beraber oynadılar diye -tatlicadiarzu-

son filmi çekerken de artık gerçek bebekleri olur bunlarınmafoldumben, bu kadar da kaptırılmaz ki bir filmde beraber oynadılar diye -tatlicadiarzu-

:roflol:fenamı :jeyyar: bence iyi olmuş kitaptaki aşkı bized böyle daha iyi yansıtırlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…