valla hiç filimdeki gibi deyil bu
sanki esrar keşş ..
neyi merak ettim 12. bölüm falan ne bu anlamadım yaa
bildigim 4 kitap var
hatta bugun son ikinciyi aldım yani tutlma ve şafak vakti
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrr tutulmaiin casting secimleri baslamıs,adamlar resmi site acmıslar!!!
Eclipse Open Call
su anda seth ve leah i arıyorlar
Seth Clearwater : (Male - Age 15) is a Quileute Indian and the youngest member of the La Push wolf Pack. More...
Leah Clearwater : (Female - Age 19) is a Quileute Indian and the only female member of the La Push wolf Pack. More...
Auditions are due by June 30, 2009.
Follow these steps to submit your audition:
30 hazirana kadar ama hiç sansımız yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
edwırd ın dşüncelerini tahmin edebiliyorumm onu bitek ben anlarımmroflol:)
varmı hayatım okuyabilegegim bi linnk
bu ara kim yazmış 12. bölüme kadarr
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrrr tutulmaiin casting secimleri baslamıs,adamlar resmi site acmıslar!!!
Eclipse Open Call
su anda seth ve leah i arıyorlar
Seth Clearwater : (Male - Age 15) is a Quileute Indian and the youngest member of the La Push wolf Pack. More...
Leah Clearwater : (Female - Age 19) is a Quileute Indian and the only female member of the La Push wolf Pack. More...
Auditions are due by June 30, 2009.
Follow these steps to submit your audition:
30 hazirana kadar ama hiç sansımız yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
soundtrackte coldplay olacakmıs oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
teşekkürlerr ŞenizAnlayamazsın canım bu kadar emin olma. Edward düşünceleriyle şaşırttı bizi ve bir kez daha hayran bıraktı
Özel mesajla gönderiyorum canım şimdi. 3 le 4 e başlamadan önce onu oku mutlaka.
Bu arada yazarın kendisi yazdı onuda. Stephenie Meyer yani.
Resmi sitesindede var ingilizce olarak. ama kızdığı için yarım bıraktı.İnternete sızdı falan..
tucecim sen supersin birtanem.. kaydirigubbakcemile5
nehircim beni sımartma bırak hayatımın geri kalanına yaşlı ve agırbaşlı bir twilight fanı olarak devam edeyim kaydirigubbakcemile3
valla gazeteye ilan vermekten iyidir bence boyle casting yapmak opuyorumnanaktan
zaten 2013 breaking dawn yaşlar alıp basını gıdecek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aaa imdb de 2013 yazan beraking dawn su anda 2011 gorunuyor.......ay ne temiz kalbin var tatlım ya!!!
bir tellal lazım ama dimi :kedi:
Slm canlarim ben geldim :1hug:
Nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?