Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

valla hiç filimdeki gibi deyil bu
sanki esrar keşş ..

neyi merak ettim 12. bölüm falan ne bu anlamadım yaa
bildigim 4 kitap var
hatta bugun son ikinciyi aldım yani tutlma ve şafak vakti

valla hiç filimdeki gibi deyil bu
sanki esrar keşş ..

neyi merak ettim 12. bölüm falan ne bu anlamadım yaa
bildigim 4 kitap var
hatta bugun son ikinciyi aldım yani tutlma ve şafak vakti

Midnight Sun Canım..Gece Yarısı Güneşi..

Edward'ın ağzından ilk kitap..Onun bakışı açısı onun düşünceleri.Ama tamamı yok 12 bölüm var sadece.
Tutulma ve Şafak vaktinden önce okumanı şiddetle tavsiye ederim.Edwardın hislerini düşüncelerini bilmeden olmaz. Hatta yeni aydan önce okumalıydın...
İnternette var canım ama profesyonel çeviri değil..Bence genede güzel..

Daliah you are number oneopuyorumnanaktan

Oyuncu seçmelerinin böyle yapıldığını bilmiyordum.
Bayaa internetten işçi arar gibi:roflol:

edwırd ın dşüncelerini tahmin edebiliyorumm onu bitek ben anlarımm roflol:)
varmı hayatım okuyabilegegim bi linnk
bu ara kim yazmış 12. bölüme kadarr

edwırd ın dşüncelerini tahmin edebiliyorumm onu bitek ben anlarımm roflol:)
varmı hayatım okuyabilegegim bi linnk
bu ara kim yazmış 12. bölüme kadarr

Anlayamazsın canım bu kadar emin olma. Edward düşünceleriyle şaşırttı bizi ve bir kez daha hayran bıraktı

Özel mesajla gönderiyorum canım şimdi. 3 le 4 e başlamadan önce onu oku mutlaka.
Bu arada yazarın kendisi yazdı onuda. Stephenie Meyer yani.
Resmi sitesindede var ingilizce olarak. ama kızdığı için yarım bıraktı.İnternete sızdı falan..

soundtrackte coldplay olacakmıs oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

previously on daliah :lepi: haberlere bakın ya, süpersin canım :sm_cool:

teşekkürlerr Şeniz
ama eminim ben kendimdenn sengözlerimebaksanab

tucecim sen supersin birtanem.. kaydirigubbakcemile5
nehircim beni sımartma bırak hayatımın geri kalanına yaşlı ve agırbaşlı bir twilight fanı olarak devam edeyim kaydirigubbakcemile3

valla gazeteye ilan vermekten iyidir bence boyle casting yapmak opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: Ama sen harikasın, bitanesinn Çok güzel haberler getiriyorsun ayy ayyyŞeniz
Zaten sonumuz o olacak elimizde baston, dizler titrerken; "edwarrrddd ömrümü çürüttüüünnn" dicez:roflol:

Ben hiç bilmiyordum nasıl seçildiğini. Yani sadece seçmeler oluyor diye biliyordum. Türkiye'de böyle seçilmiyorya ondan bilemedim cahilliğne ver kardeşinin

zaten 2013 breaking dawn yaşlar alıp basını gıdecek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaa imdb de 2013 yazan beraking dawn su anda 2011 gorunuyor.......ay ne temiz kalbin var tatlım ya!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…