Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

:roflol: günaydınn
ilk üstüne alınan benimm :lepi:
en yeni olmama ragmenn mirmirmirmir

en eski konu sahibesi baileys:asigim:
başka gördüğüm kadarıyla baileystenopuyorumnanaktan sonra tuçeopuyorumnanaktan dids opuyorumnanaktan ezbuz opuyorumnanaktan funnyda opuyorumnanaktan daliah opuyorumnanaktan
sonrada azra sıla opuyorumnanaktan nehir opuyorumnanaktan sen opuyorumnanaktan ben ve adını hatırlayamadığım diğer cullen arkadaşlarrr :roflol::roflol:

Son düzenleme:

ben sayabilirim en kıdemlileri zemuszemus
sırasıyla; baileys,burcak09,daliah,tuce,littlefairy,dids,ezbuz,100yüz,hot chocolate,kurabiye
azra_sıla,darbanwille(yani funnyda),nehir21,mihrak,gülçin06,citol,lyre....

kızlar arada unuttuğum varsa özür dilerim :kedi:

12 bölümde bitti filmide bi daha izlerimm ee sonra vakit nası geçicek mafoldumben

vay beeeeeeee şaka maka kıdemli deli ve subyancıda olduk kaydirigubbakcemile3
bu baslıkta yazıpta normal olan yoktur kanımca :))))))))))))))))))))))
ellerimle buyutecegim Taylorımı kaydirigubbakcemile3

eeeeeeee tamam işdeee bende hemen hemen böyle yazmıştım:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen sayanda biz sayamazmıyız nan onumu dimek istiyonn edward,kellan,taylor,kutsi,özgür çevik,behlüll delüsüü zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 10 Misafir)
azra_sila
:1shok::1shok::1shok:

Alacakaranlık’ın film yapımının geçtiği aşamaları keşfedin ve daha önce hiçbir yerde görmediğiniz görseller eşliğinde, milyonlarca okuyucusu olan bu eşsiz romanın filmi hakkında bilmediklerinizi öğrenmek için hazırlanın. Ödüllü yönetmen Catherine Hardwicke ve yaratıcı ekibi, Meyer’in yarattığı nefes kesici dünyayı beyazperdeye taşıyor!
Mark Cotta Vaz, daha önce hiç yayınlanmamış görüntüler, detaylı röportajlar ve ekibin kişisel hikâyeleri eşliğinde sizi yönetmen, yapımcılar ve set tasarımcıları ile beraber perdenin arkasına götürüyor. Bu kitapta, Cullen ailesinin arması gibi birçok detay hakkındaki sırları keşfedecek ve bir vampirin güneşte nasıl parıldadığını öğreneceksiniz. zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizzemuszemuszemuszemus

Noldu ya ben kaçırdım :gitme:

walla didsm sabah bi baktım
konuyu yabancı filmlere taşımışlar burayıda kapatmışlar şoka grdiim :1shok:hmn sergüşün profiline bn ve kızlar yazdııyerimseniben
saolsun ekisi gibi hiiç bi başlığ<a uymayanlara taşındıık:lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…