kızlar, son aldığım haberlere göre şu sizin vampir edvırdınızın filmdeki sevgilisi (adı her neyse işte) seviglisinden ayrılmışda edvırdla sevgili olmuşlar. Yaaa işte böylegamyoncuiremsu
kızlar, son aldığım haberlere göre şu sizin vampir edvırdınızın filmdeki sevgilisi (adı her neyse işte) seviglisinden ayrılmışda edvırdla sevgili olmuşlar. Yaaa işte böylegamyoncuiremsu
Topikte yas ilan edecekler..mafettin sen bunları şimdi..kaydirigubbakcemile3
:dilcikar: gel çomak sok hemen zaten:dilcikar:
Biliyik bi kerem:dilcikar:
:dilcikar::dilcikar:
günaydınn cullenlerr
ne dicem bi topik açsanızdaa
elimizdeki tüm resimleri orda paylaşsak
yani yorumlar buraya resimler orayaa
bazen resimlere bakmak istiyorum yorumlarr doluyo taşıyoo bulamıyorum :gitme:
kızlar hani size söylemiştim balık aldım diye hatta ismilerini edward,bella,renesmee ve jacob'tı geçen gün edward öldü çok üzüldüm yamafoldumbensenağlamakeşke jacob ölseydi :gitme:
Vaaayyyyy kellanada bakınnsengözlerimebaksanab
:Kahkahadan katılan, yerlerde yuvarlanan simili:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar hani size söylemiştim balık aldım diye hatta ismilerini edward,bella,renesmee ve jacob'tı geçen gün edward öldü çok üzüldüm yamafoldumbensenağlamakeşke jacob ölseydi :gitme:
Vaaayyyyy kellanada bakınnsengözlerimebaksanab
yine ne ediyorsunu burada edfırd girller:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?