Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar, son aldığım haberlere göre şu sizin vampir edvırdınızın filmdeki sevgilisi (adı her neyse işte) seviglisinden ayrılmışda edvırdla sevgili olmuşlar. Yaaa işte böylegamyoncuiremsu

Topikte yas ilan edecekler..mafettin sen bunları şimdi..kaydirigubbakcemile3

kızlar, son aldığım haberlere göre şu sizin vampir edvırdınızın filmdeki sevgilisi (adı her neyse işte) seviglisinden ayrılmışda edvırdla sevgili olmuşlar. Yaaa işte böylegamyoncuiremsu

Günaydın kuzu kafalı,Bella sırf yönetmen istiyo,halk sizi beraber görmek istiyy diye ayrılmış

:dilcikar: gel çomak sok hemen zaten:dilcikar:
Biliyik bi kerem:dilcikar:

Topikte yas ilan edecekler..mafettin sen bunları şimdi..kaydirigubbakcemile3

:dilcikar::dilcikar:

yaa kızlar kuçukuçunun sevgilisi hangisiii? hani şu ocdeki summera benzeyen kız mıı? geçmiş sayfalardan birine foto koymuştu birisi o mu?

kuzum deyze sen biraz arkadan geliyonzemuszemusyaş ihtibari ile:roflol:

kızlar hani size söylemiştim balık aldım diye hatta ismilerini edward,bella,renesmee ve jacob'tı geçen gün edward öldü çok üzüldüm yamafoldumbensenağlamakeşke jacob ölseydi :gitme:

kızlar hani size söylemiştim balık aldım diye hatta ismilerini edward,bella,renesmee ve jacob'tı geçen gün edward öldü çok üzüldüm yamafoldumbensenağlamakeşke jacob ölseydi :gitme:

:Kahkahadan katılan, yerlerde yuvarlanan simili:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hep iyiler erken ölüyor zaten mafoldumbenmafoldumben

Vaaayyyyy kellanada bakınnsengözlerimebaksanab

resmi ekleyenin elleri dert görmesin :asigim:

Allah seni bildiği gibi etsin emi :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…