New Moon filminden haber getirdim Cullen Girls toplaşın hele kaydirigubbakcemile5
Sahne sırrı -1
Bellanın kabuslarında edward çok feci görünecek.
Robert: Edward bir tür iblis canavar gibi. Ben " Ne? bunu yapamazsın! " der gibiydim ama umarım insanlar çok korkmazlar.
Kristen: Rüya sahnelerinde daha korkunç görünme şansını yakalayacak.
Sahne sırrı-2
Jacob'ı oynayan Taylor motorcu çocuğa dönüşecek
Kristen seninle birlikte sürecek değilmi.
Taylor: aslında ben sürücem o kaza yapacak.
Sahne sırrı-3
Edward bellayı korumak için onu terkedecek. ama Chris Weitz bilgisayar efektleri sayesinde Robert yine yükselişe geçecek diyor.
Ama hayal gibi romantik adam gidiyor.
Sahne sırrı-4
Robert Twilight'ta piyano çalıyor ve soundtrackta şarkı söylüyordu . Ama onu New Moon'da duyabilecekmiyiz.
Robert: Şuan için hiç sanmıyorum bir süredir şarkı falan okumuyorum.
tabe ac tavuk kendini darı hanbarında sanırmış sende ancek ruyanda görüyon:roflol:
Reca ederim arkadaşlar.
Alice ve Bella'nın porshe çekimlerinden 6 sn lik bi görüntü var ama nasıl ekleyeceğimi bi türlü bulamadım
Offf resim ekler gibi video nasıl ekliyoruz bilen var mı?
Ya ezbuz bilirdi onu..Nerdesin ezim buzumm??
alice ve bella mı :çok üzgünüm: edfırtın videosu yok mu mafoldumben
Ooooffffff edwardd:asigim::asigim:
nehir bu neeeee :asigim::asigim::asigim::asigim:
Dimi ama:asigim::asigim:
Yaa bu adamın elleride çok güzel:kedi:
Çok fena bakmış beaopuyorumnanaktan
Çarpık mı senin ayakların tatlım yaa:asigim:
elleri çok kibar gerçekten ya opuyorumnanaktan ama dudakları ve saçları favorim :asigim::asigim:
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:Ooooffffff edwardd:asigim::asigim:
Çarpık mı senin ayakların tatlım yaa:asigim:
Canım bizim 5. kitap dediğimiz; ilk kitap alacakaranlık'ın edward'ın ağzından anlatımı.
Zaten Yeni Ay'a başlamadan okuman gerekir.
Edward'ın aşkını ve acısını (mazoşist aslanım benimopuyorumnanaktan) bu kitapta anlıyoruz.
Yani Yeni Ay'dan önce mutlaka ama mutlaka Midnight Sun'ı (Gece Yarısı Güneşi) okumanı tavsiye ederiz biz topik olarak. Edward manyakları olarakopuyorumnanaktan
Bana mail adresini özel mesajla gönder istersen hemen göndereyim ve önce onu oku mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?