Bencede once film'i izle sonra kitabi oku arkadasim,
ben tam tersi yapmistim ama keske once film izleseymisim diyorum. kaydirigubbakcemile2
Ben filmini izledim gerçekten güsel bi filmi var ama kitabı hakkında bilgim yok[
en kısa zamanda okumalısın canım muhteşem bütün seriyi nası okudugunu anlamıycaksın hıc btmesın ıstıyceksn a.s.
laelaelaelaelae
lülülülülülü
Mutlu pericim zaten sen okuma be tatlım daha çok küçüksünŞeniz
Biz biraz daha büyüyünce okunmasından yanayızopuyorumnanaktan
Ezbuz nerlerdesin kızıımmm yaaa, asırlardır yoksun.:mymeka:.
geldim kuzum şakkıdıama sen yoksun:gitme:
Ayyy adıvarım hoşheldiiinn.alkisalkisalkis. Çok sevindim bir kişi daha kitap hayranı olacak diye:içelim:.
Ama edfırtıma ortak çıkarsan hiç ama hiç sevinmemkötükedihüso
Didsim yaa niye öle oldu yaa:çok üzgünüm:
Çok mu kıskandım. Yok ben seni kıskanmamıştım sen benim yerime girecektin:çok üzgünüm:
Ezbuz nerlerdesin kızıımmm yaaa, asırlardır yoksun.:mymeka:.
tucem etiketlerde bi kaç söz var kaale alınmayacak dimi canımmm:mymeka:
Kızlar hoşgeldiniz tekrardan..Hepiniz Mrs. Cullen olabilirsiniz..Ama edward BENİMopuyorumnanaktan
blmezlerkii baldan dadlı bişi:asigim:
ehehe, teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Etiket olayini daha yeni caktim ben :kedi:
tuce hayirli olsun. :roflol:
günaydın canım :dance:günaydın sevgili cullun laropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
jacobcular derken :uhm: sadece daliah var jacobcu, o da tatilde :roflol: burası da biz edwardcılara kaldı :lepi:günaydınlarrrrrrrrrr team edward
nerde bu jacobcılarrr
hepsi tatildemiiiiiiiii
canım nette o kadar çok sitede var ki, paylaşım sitelerinde bulabilirsin, bulamazsan yollarız sana biz alkisalkisalkisgünaydın kızlarrr
ya ben alacakaranlık filminde ki müzikleri nereden bulurum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?