yafrular buarada baileys nerelerde heç göremiyom uzun zamndır:teselli:
özledim yafru ceylanı bee:1hug:
tatildeydi ama ben de çok merak ediyorum baileysimi ya :gitme:
baileysimin keyfi yerinde olsunda :1hug:bizi unuttu bu ralar ama neyse :gitme:
tucem çıksada şu yeni ay seyretsekkaydirigubbakcemile5
bütün kısların ilk filmi islediyi günü çok merak ediyorum :uhm:
artık sinemadan çıkan direk kk da allahım topiyin durumunu düşünemiyorum -tatlicadiarzu-
tatlım daliah, baileys ve benim yeni ay'ı istanbulda sinemada beraberce izlemek gibi bir planımız vardı ama ne olur bilemiyorum opuyorumnanaktan bir an önce çıksın şu film, yoksa topluca kafayı yiyeceğiz -tatlicadiarzu-
bende vardım o planda sumiyi sevmeye gelicektiniz ama unutmussunuz terk ederim bu topişi heee
:mymeka::mymeka:
Bende varım o plandakaydirigubbakcemile
eskiden ben de vardım ama artık yokum:gitme:
tatlım daliah, baileys ve benim yeni ay'ı istanbulda sinemada beraberce izlemek gibi bir planımız vardı ama ne olur bilemiyorum opuyorumnanaktan bir an önce çıksın şu film, yoksa topluca kafayı yiyeceğiz -tatlicadiarzu-
bende vardım o planda sumiyi sevmeye gelicektiniz ama unutmussunuz terk ederim bu topişi heee
niye yafrum almıyolarmı seni aralarına yerimsenibenyerimsenibeneskiden ben de vardım ama artık yokum:gitme:
günaydın cullenler
ben bu bellaya sinir oluyordum beğenmiyordum ama geçenlerde bir site buldum bol videolu. kız orada çok hoş çıkmış, çok doğal şirin. ben bile şaştım kendime. :uhm:
ezbuz o imzandaki videoda edward nasıl güzel gülüyor çok beğenmiş o sakarlığı anlaşılan. çok hoşgörülü "ay yerim sakarlığını" der gibi gülüyor yaklava:
günaydın canım opuyorumnanaktan
edward da kapıldı işte bu kızın şaşkalozluğuna mafoldumben
niye yafrum almıyolarmı seni aralarına yerimsenibenyerimseniben
ben ağrıda calışıyorum da ondan gelemiyorum:gitme:
evet malesef öyle gülüyor:umursamaz:günaydın cullenler
ben bu bellaya sinir oluyordum beğenmiyordum ama geçenlerde bir site buldum bol videolu. kız orada çok hoş çıkmış, çok doğal şirin. ben bile şaştım kendime. :uhm:
ezbuz o imzandaki videoda edward nasıl güzel gülüyor çok beğenmiş o sakarlığı anlaşılan. çok hoşgörülü "ay yerim sakarlığını" der gibi gülüyor yaklava:
kızlarr ben geldim dondum tatildennnnnnnn
ozledim hepinizi! nasıl keyıfler????
tatil sırasında boyle bir haber gozume ilişti.sizinde haberiniz vardır heralde.şoka girdim ..daha curutulmedi haber hemde.. ne kadarda kotu..
kristen rob dan hamileymiş..bu foto da kanıtmış....
umarım mış mış mış tır bu haber...
o pörtleyen gobek Kristene ait..evet((((((
ay umarım valla.kıza da ayzık yani..bu yaşta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?