Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Hepsi süper çıkmış 10 numara:lepi:

Bu arada erkeklerin kaşlarını almasından nefret ederim...Ama bir adama bu kadar mı yakışır kaş almakopuyorumnanaktan

Tuçem teşekkür ederim canımm:kedi:
Dediğim gibi ben hem edfırtçı hemde robcuyumopuyorumnanaktan

Kulislerden gelen haberlere göre ortamlarda pek tanınmayan Xavier Samuel adlı Avusturyalı oyuncu Twilight (Alacakaranlık) ‘ın devamı olan üçüncü filmi Eclipse (Tutulma) ‘de rol alacak.Aktör, Bella’yı öldürmek için Victoria’ya katılan Riley adında yeni vampire dönüşmüş bir karakteri canlandıracak. Victoria, Riley’in kendisine dayanamamasından yararlanarak onu yoldan çıkarmaya çalışacak.

Film büyük ölçüde Bella Swan (Kristen Stewart) ‘nın, Kurt adam Jacob Black (Taylor Lautner) ve Vampir Edward Cullen (Robert Pattinson) arasında vereceği kararı işliyor.

Samuel’in Newcastle, September ve Road Train gibi birbirinden farklı Avustralya filmlerinde adı geçiyor, fakat bu film onun ilk ABD filmi olacak.

evet dogru ben koydum dün bunu.Riley olacakmıs.yeni doganlardan.tutmadım pek :sinifsinif:

bayıldım opuyorumnanaktan
aynen canım, bu çocuk kaşlarını hep alsın mümkünse :asigim:
yapar bu bence, beğendim ben :ecrin_bebek: daliahım beğenmemiş gerçi kaydirigubbakcemile3
kızlar bakın jasperin asker siciliiiii

ne güzellllll :kedi:
evet dogru ben koydum dün bunu.Riley olacakmıs.yeni doganlardan.tutmadım pek :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3

Yaaa ben göremedim asker sicilini ama :çok üzgünüm: ne ki o :çok üzgünüm:

tucecim ben ölmüşüm demekki o saatte :kedi:

bailyesim ooooooooo hosgeldinnnnnnn falakaya yatırıcam artık seniiiiiiiii lmaz:

hadi hadi yine kıyamadımmm.bu cikolatalar pazar sabahımızı senlendirsin.afiyeler olssun hepimizzeeeeeee.Jacob benim ama kaydirigubbakcemile3

yerimseniben

Allahimmm..
Tutmayin beni.. Bir vampire asik oldum :asigim: :asigim: :asigim:
ben de :kedi::kedi:
günaydın :kedi:
günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydın baileysmm
azram sana da günaydın tatlım Şeniz
canım benim ne güzel bulmuşsun bunları yine :1hug:, yerim ben bu çikolataları cokacimcoook
bu kitap ayraçlarında da istiyorum bilareeeeeeeeee

ben de istiyorum bunlardan Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…