Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ama bunun tüy dökme mevsimi gelmiş

yok anacımmmm bunda o mevsim hic gecmiorrr kaydirigubbakcemile3

canım bella ile kavusma sahnlerini anlatıor.ekstra hicbirsey yok o sahnede..bizim kızı alice meydana bırakıyor.ve sadece seni gormeyecek bella koş bella koş diyor.
ben teklif sahnesinide merake diyorum cookkkkkk

ya öyle düşünmeyin adam belki doğal seviyor...

dıptıs örer onları hiç bişeycik olmaz

yada düğün hediyesi ağdalarınız benden :roflol:

öncelikle selam eder (ne sacmalıyorum be :mymeka: nehir hem senin yüzünden şu mektup gibi msj göünce aklma mektup yazmak geliyor):roflol:

volturiler tayfasını bende çok merak ediyorum ama ne resim ne görüntü sızdırmıyorlar :mymeka: çok ayıp bizim koğuşu için resimlere ve görüntüler yayınlamalılar lazım şakkıdışakkıdı

edfırtımıa gelince o hatları işler kenem çocukmuş şimcik büydü öyle bozlar vermez aplaları:1closedeyes:

of allahım ya şu film çıksın dellü gibi merak ediyorumdelikafadulden

Son düzenleme:
uykusuzlukdan ölüyorum hala uyumadım dünden beri:1ninca:
gidip uyuyayım belki edfırtımı görürüm rüyamda en hoş ve tüysüz halleriyleşakkıdı

ezbuz bugün beni gülmekden geberten 2. kişi oldun :roflol::roflol::roflol:
huyum kurusun öyleyimdir:1closedeyes:
yok anacımmmm bunda o mevsim hic gecmiorrr kaydirigubbakcemile3

kesin çözüm lazım o vakitCADIARZU

ya öyle düşünmeyin adam belki doğal seviyor...

dıptıs örer onları hiç bişeycik olmaz

yada düğün hediyesi ağdalarınız benden :roflol:
yok be.. örgü olmaz fün çeklim belkim gzel gözkür olmadı arya balyaj attırırız mirmirmirmir

kızlar bugün tatile çıkıyorum, iki hafta yokum, edfırtıma iyi bakın mafoldumben inanması güç ama sizi özliyiciyim :roflol:

DıptısDıptıs hadi bu seferlik edfırtı rüyana göndericem iyi uykuylar:jeyyar::jeyyar:

cullen fıstıklar ezbuz kaçar:gitme:

2. kez istanbulu fetih etme görevi bana verildi zemuszemus

onu geçekletirmeye gidiyorum ( ayrıca 3-4 ay önceden bakırköyde özle olarak ayırtığımız odalarda bakıcam:roflol::roflol:) hepinizi ŞenizŞenizŞeniz

huyum kurusun öyleyimdir:1closedeyes:

kesin çözüm lazım o vakitCADIARZU

yok be.. örgü olmaz fün çeklim belkim gzel gözkür olmadı arya balyaj attırırız mirmirmirmir

::roflol::roflol:
boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diyesositosositosositosositosositosositosositososito

kızlar bugün tatile çıkıyorum, iki hafta yokum, edfırtıma iyi bakın mafoldumben inanması güç ama sizi özliyiciyim :roflol:

aha buna oynamadan gidemiciğim:lepi:
:teytey::dance::dance::dance::dance: hayda halaya
edward için kapıştığım 1 kişi gidio:sm_cool:

iyi tatiller cicişimcokacimcoook

tucem tesadüfe bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bizde seni öslüyecez fıstık eyice eğlen ŞenizŞeniz

selam cullenlerrrrrrrrrrrrrrr
yaw şu kıllı kıllı fotoyu önümüze ne koyup koyup duruyonuz
sigarayı görünce bende yaktımmm karşılıklı içtik edfırtımlaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…