Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Sağol daliah çok bu daha iyiydi..

Ayy son sahnede çok fena oluyorum yaaa

Bu linklerde daha iyi gördüm yüzünü...

Edwardın yüzü nasıl acı dolu, nasıl dehşet dolu, nasıl mahvolmuşmafoldumben

Resmen 'Ölüme Yürüyor' ve yüzünden bu anlaşılıyormafoldumben Gerçekten harika..Tüylerim diken diken oluyor son..
Zaten kitaptada mahvolmuştum...Şimdi birde okuduklarım ekrana iyi yansıtılıncamafoldumben

Yönetmen ve oyuncular şimdilik çok iyi bir iş çıkartmışa benziyorlar.
ınşallah filmi izledikten sonrada böyle düşünürüm.

slm yevrilerim opuyorumnanaktan
ben yokken neler olmuş bir kaynaşma bir taşkınlık almış basını gitmiş zemuszemus
bizde ed ile söle bi kaçamak yapalım dedik esme adasında idik yeni döndük slm ı var :kedi:
mazoşist aslanımı yanlız bırakmiim ben çıkım
aç kuzular var piyasada :umursamaz:
nehir tuce dıptıs vb... lmaz:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben kendime edward kadar olmasada ona yakın bir m
azoşist aslan buldumzemuszemus:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:

yonetmen iyi bi yonetmen ve bu kez daha oturmus bence hersey yerine..eski yonetmenin filmi mahvettigini dusunuyorum ben...bence robert in hatrına bayıldık biz o filme..
bu kez Edward daha "wampir" gibi..Teen idol gibi degil..
ve bence bu super!

bella jacoba nasıl you're beautiful der yaa.edward gibi bir beautiful dururken =S =p

anacım yigidi öldür hakkını ver,beautiful adam.ole karın kası ben yazın basında goremiyorum plajlara ragmen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kendime edward kadar olmasada ona yakın bir m
azoşist aslan buldumzemuszemus:asigim:

ooo buna içilir ,tebrikler canım benim vereliniortak

buarada gunaydın kızlar,gune poposu ile baslayalım Rob un dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu resim pzt sendromu yasayacaklara gitsin.aynen su anda Rob gibi bakıyorum ekrana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ve adamımız gayet keyifli Allah bozmasın,Kristeni gordu tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
edfırta ihanet mi ettin seen:mymeka:

ihanet demeyelim canım edfırtım hep benimleşakkıdı
ama gerçek alemden birileride şarttı hani:roflol:
hayallerle yaşanmazkisırnaşık şey

ooo buna içilir ,tebrikler canım benim vereliniortak

saol daliahcım :içelim:
bu arada resimler harika gene yapıştım ekranaopuyorumnanaktan
edfırtı kaptırmam onu ayrıca diyeyim kızlarşakkıdı

nasıl ya bole genclik mi olur son demlerimizi yasıyoruz cıtırlıgımızın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam tatlımmmmmmmmmm

slm yevrilerim opuyorumnanaktan

Onca zamandır yok, bi düzgün selam verse olmaz zaten:umursamaz:

bella jacoba nasıl you're beautiful der yaa.edward gibi bir beautiful dururken =S =p

But she's right..he's beautiful...
I'm always & forever Team Edward

ben kendime edward kadar olmasada ona yakın bir mazoşist aslan buldumzemuszemus:asigim:

Çok ilginç...Bu dünyada mı:1shok:

yonetmen iyi bi yonetmen ve bu kez daha oturmus bence hersey yerine..eski yonetmenin filmi mahvettigini dusunuyorum ben...bence robert in hatrına bayıldık biz o filme..
bu kez Edward daha "wampir" gibi..Teen idol gibi degil..
ve bence bu super!

Hep bunu demeye çalışıyorum zaten..Hadi Alacakaranlık neyse..
Ama ne Yeni Ay ne Tutulma özelliklede nede Şafak Vakti hiç teen işi değil zaten..
Çocuklar okuyor olabilir, ama yetişkin işi..
Ve bu filmde edward yüzünden bu anlaşılıyor..
Ve ilk film tabiki rezaletti yani..Edward medward aaahh harika dedik ama hiç kaliteli ve gerçekçi değildi film..
Çok daha harika çekilebilirdi o film..
Bu filmden çok umutluyum..

onu Team Edward dusunsun valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay nehircim cok guldumm herkese bir cevap yazmısın ya demeç veriri gibi olmus.Tayyipten hallice alem kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…