slm yevrilerim opuyorumnanaktan
ben yokken neler olmuş bir kaynaşma bir taşkınlık almış basını gitmiş zemuszemus
bizde ed ile söle bi kaçamak yapalım dedik esme adasında idik yeni döndük slm ı var :kedi:
mazoşist aslanımı yanlız bırakmiim ben çıkım
aç kuzular var piyasada :umursamaz:
nehir tuce dıptıs vb...lmaz:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben kendime edward kadar olmasada ona yakın bir mazoşist aslan buldumzemuszemus:asigim:
Sağol daliah çok bu daha iyiydi..
Ayy son sahnede çok fena oluyorum yaaa
Bu linklerde daha iyi gördüm yüzünü...
Edwardın yüzü nasıl acı dolu, nasıl dehşet dolu, nasıl mahvolmuşmafoldumben
Resmen 'Ölüme Yürüyor' ve yüzünden bu anlaşılıyormafoldumben Gerçekten harika..Tüylerim diken diken oluyor son..
Zaten kitaptada mahvolmuştum...Şimdi birde okuduklarım ekrana iyi yansıtılıncamafoldumben
Yönetmen ve oyuncular şimdilik çok iyi bir iş çıkartmışa benziyorlar.
İnşallah filmi izledikten sonrada böyle düşünürüm.
bella jacoba nasıl you're beautiful der yaa.edward gibi bir beautiful dururken =S =p
ben kendime edward kadar olmasada ona yakın bir mazoşist aslan buldumzemuszemus:asigim:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
edfırta ihanet mi ettin seen:mymeka:
ooo buna içilir ,tebrikler canım benim vereliniortak
nasıl ya bole genclik mi olur son demlerimizi yasıyoruz cıtırlıgımızın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam tatlımmmmmmmmmm
slm yevrilerim opuyorumnanaktan
ben yokken neler olmuş bir kaynaşma bir taşkınlık almış basını gitmiş zemuszemus
bizde ed ile söle bi kaçamak yapalım dedik esme adasında idik yeni döndük slm ı var :kedi:
mazoşist aslanımı yanlız bırakmiim ben çıkım
aç kuzular var piyasada :umursamaz:
nehir tuce dıptıs vb...lmaz:
bella jacoba nasıl you're beautiful der yaa.edward gibi bir beautiful dururken =S =p
yonetmen iyi bi yonetmen ve bu kez daha oturmus bence hersey yerine..eski yonetmenin filmi mahvettigini dusunuyorum ben...bence robert in hatrına bayıldık biz o filme..
bu kez Edward daha "wampir" gibi..Teen idol gibi degil..
ve bence bu super!
onu Team Edward dusunsun valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay nehircim cok guldumm herkese bir cevap yazmısın ya demeç veriri gibi olmus.Tayyipten hallice alem kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Çok ilginç...Bu dünyada mı:1shok:
inanılması zor ama evet:kedi:
çok fena aşık oldum beeeen zemuszemus
ben bu fan ı gebertirim yolarımmmm .fanlıktan cıkarırım ayaklı vantilator haline getiririm kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?