edward dişlerinin arasında tısladı falan dıyor ya zaman zaman bella,sanırım o sahnelerde bıraz diş gorebilriiz kaydirigubbakcemile3Yaa yazdımı kii?
ama görse bella söyler değiştiklerini..
Hani şöyle moonlight'taki gibi dişleri çıksaydı hiç olmazsa:çok üzgünüm:
Filmden 2 yeni görüntü var. Seyrettinmi onlarıkaydirigubbakcemile2
edward dişlerinin arasında tısladı falan dıyor ya zaman zaman bella,sanırım o sahnelerde bıraz diş gorebilriiz kaydirigubbakcemile3
Hayırrr nerde nerde nerdeeee:Saruboceq::sinifsinif:
Mikçiğim de çok seksii yaa laf aramızda..Edfırt duymasın...şakkıdıYaa yazdımı kii?
ama görse bella söyler değiştiklerini..
Hani şöyle moonlight'taki gibi dişleri çıksaydı hiç olmazsa:çok üzgünüm:
Filmi izlediğimde ilk takıldığım nokta olmuştu..
Kitapta tıslıyor falan diyordu
En azından dişlerini göstermeliler diye düşünmüştüm.
Mikçiğim de çok seksii yaa laf aramızda..Edfırt duymasın...şakkıdı
evet buda çok aşık çok..Ama belli ediyor yüz ifadesiyle falan..Anladın sen onu...Vee en önemlisi iç sesi de var,duygularını duyabiliyoruz..Evet aynen öyle..
Annemde diyor, dişlerini göstermeliydiler diye..
Vampir bunlar yaa diyorkaydirigubbakcemile3
Bencede beysbol sahnesi vede james'le dövüşürken..Harika olurdu tadından yenemzdi..
Daha beter yapışırdım ekrana:kedi:
Çokta benziyorlar birbirlerine, güneş ışığına çıkabiliyorlar falan:lepi:..
Mick'te çok romantikkaydirigubbakcemile3 Nasıl bakıyor Beth'ekaydirigubbakcemile3
evet buda çok aşık çok..Ama belli ediyor yüz ifadesiyle falan..Anladın sen onu...Vee en önemlisi iç sesi de var,duygularını duyabiliyoruz..
Akşamki bölümde çok iyiydiyerimseniben Beth cinayet işlettirdi bee Mick için..vay anasını:kedi:Bu ve birkeç ayrıntı,alacakaranlık filminin eksiklerini hatırlatıyor bana...
Dişleri olmalıydı,edfırtın iç sesini duyabilmeliydik ve dolayısıyla bellaya olan aşkını daha iyi görebilirdik..opuyorumnanaktan
evet kesinleikle katılıyorum..
Bakalım 2.filmden umutluyum ben..
Belki yaparlar böyle bir güzellik...
Sen asıl biönceki bölümü seyretseydin...
Mik,beti kurtarmak için,en yakın arkadaşına ısırttırdı kendini,vempir oldu gene yaaa...
Şimdi baba diyo ona,arkadaşıda kızıyor bana baba deme diyor.Tamam üvey babamsın ozaman diyor:)))
kızlar şok !
Bryce Dallas Howard will be replacing Rachelle Lefevre as the villain Victoria in the third installment of the Twilight franchise, Eclipse.
bizim victoria 3. filmde yok yerine bu hatun geliyor
victoria gidiyor mu mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?