Hoşbuldum adaşımopuyorumnanaktan
İşte daliahıma bu yüzden bırakmaz kimselere zaten.
Siz fragmanda gördünüz, o daha jacob 2. film için hazır olmadan abayı yaktı opuyorumnanaktan
Kaptırmaz tebii, arkasındayım onun:lepi:
Noluyo burda beee:mymeka::mymeka:
Noluyo burda beee:mymeka::mymeka:
ilk mesajımı okuyorsunuz, ikinciyi görmüyorsunuz, valla gireyim iki makara yapiim dedim, ciddiye aldınız ayıptır ya..
arkadaşım bizde espirik ettik
alınma hmncik
bişi olmuyorr ama jacop ilk bölümde titpsiz işte kabul edelim :umursamaz:
sonradan çok yağuşuklu oluyor :kedi:
anma ilk bölümde emmet edfırtada on basar jacopoda valla :asigim:
ilk mesajımı okuyorsunuz, ikinciyi görmüyorsunuz, valla gireyim iki makara yapiim dedim, ciddiye aldınız ayıptır ya..
emmett benim, yan bakmayın keserimkötükedihüso
slm cullens ailem
jacob isteyenin olabilir
ama ed benim kötükedihüso
ben emmet' yan deyil direk karşıdan bakıyorum baileys'im:kedi::kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanarkadaşım yanlış anladın ya, herkes şaka olduğunu anladı şakayla karşılık verdi
ciddiye alan yok eminim ilk okuduklarında çok gülmüşlerdir, bende güldüm kaydirigubbakcemile3
allah allah tekeline mi aldın:mymeka:emmett benim, yan bakmayın keserimkötükedihüso
bende arkadan bakıyım bari :roflol::roflol::roflol:ben emmet' yan deyil direk karşıdan bakıyorum baileys'im:kedi::kedi:
sen ölümlerden ölüm begenmek istiyorsun sanırsam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
buda iyi yaa kaydirigubbakcemile3
anacım erkekler için birbirimize dusecegiz,heriflerin varlıgımızdan haberleri yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
emmett benim, yan bakmayın keserimkötükedihüso
sen ölümlerden ölüm begenmek istiyorsun sanırsam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
buda iyi yaa kaydirigubbakcemile3
anacım erkekler için birbirimize dusecegiz,heriflerin varlıgımızdan haberleri yok kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende arkadan bakıyım bari :roflol::roflol::roflol:
bak yafrum arkadan önden yandan nerden görürsen oradan bak onun kime kendini gösterdiyi onemli:kedi::kedi:
demi daliahcım biz burda gendimizi öldürüyoz etfırt jacop emmett demeden birbirimize giriyoz onlar orda başkalarını tübe tübe :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?