ay cok guldum.jacob black diye aratıyordum bunlar cıktı karsıma cok guldum kızlarrrrrrrr
çok fena spoiler..
--- spoiler ---
anasına bakıp kızını almıştır.
mıç mıç ağlak edward'a koşan yamuk ağızlı bella'nın salaklığını gözümüze gözümüze sokan, eğlenceli, kitapta-tasvir-edildiği-kadar-yakışıklı, güçlü karakter. tek zaafı bella'ya aşık olmasıdır. o vıcık ikiliyi kendi hallerinde bırakıp şöyle çıtı pıtı bir hatunla takılsa biz de onun ağzından okusaydık hikayeyi daha iyi olurmuş ama stepheine teyze kendi fantezilerini bella üzerinden vermeyi tercih etmiş. kısmet ceykıbcığım.
ay cok guldum.jacob black diye aratıyordum bunlar cıktı karsıma cok guldum kızlarrrrrrrr
çok fena spoiler..
--- spoiler ---
mıç mıç ağlak edward'a koşan yamuk ağızlı bella'nın salaklığını gözümüze gözümüze sokan, eğlenceli, kitapta-tasvir-edildiği-kadar-yakışıklı, güçlü karakter. tek zaafı bella'ya aşık olmasıdır. o vıcık ikiliyi kendi hallerinde bırakıp şöyle çıtı pıtı bir hatunla takılsa biz de onun ağzından okusaydık hikayeyi daha iyi olurmuş ama stepheine teyze kendi fantezilerini bella üzerinden vermeyi tercih etmiş. kısmet ceykıbcığım.
oyy bu neeee :kedi:
daliahım çok sinirli gördüm seni, jacobsızlık sende asabiyet yapıyor :roflol:
çok fena spoiler..
--- spoiler ---
ulen bende varım beee bir ogrenemedınız sunu :umursamaz:
daliahım çok sinirli gördüm seni, jacobsızlık sende asabiyet yapıyor :roflol:
oyy bu neeee :kedi:
yerimm ben oniiiii :lepi:
yerimm ben oniiiii :lepi:
ya ask olsun amaaa :sinifsinif:
:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan daliah blackopuyorumnanaktan
Gece rüyasında göremedi galiba tuçemkaydirigubbakcemile3
Bi adet serseri yakuşuklu:asigim:
kızlar buyrun volturilerrrrrrrrrrr !!!
demetri falan şık olmus yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?