Haber'in Türkçesi...
20 Kasım’da izleyicilerle buluşacak olan Alacakaranlık serisi ikinci filminde Chris Weitz (korkunç bir Dakota Fanning’in de aralarında olduğu) ölümsüz soyluları karşımıza getirecek!
Volturi’lerin nasıl olacağını hayal etmiştiniz?
Ben onları çok korkunç ve aynı zamanda çok zarif olduklarını düşünüyorum, öyle ki onlar tam olmasını hayal ettiğim gibiler. Drakula’nın şatosu gibi klişelerden kurtulmalarını istiyordum. Vampirlerin mekanlarını gördüğünüzde oranın aslında oldukça klasik bir şekilde güzel olduğunu farkedeceksiniz.
Bu kırmızı gözler korkunç!
Oyuncuların kullandıkları lenslerin hepsi, kendi gözbebeklerine uygun gelecek şekilde el ile kırmızıya boyandı. Neredeyse peygamber devesi gözleri ile aynı. Kesinlikle çok korkunç görünüyorlar!
Dakota Fanning ışkenceci Jane Kadar Kötü Görünüyor
Sanırım o en azından bir kere kötü bir karakteri canlandırmak istedi. Her zaman çok iyi kız rollerini canlandıran oyunca gerçek hayatta da çok iyi biri. Ama bu filmde çok garip ve korkunç göründüğü su götürmez bir gerçek!
Hoşgeldin dıptısopuyorumnanaktan
Tutulma başlığı açtık. Çünkü çekimlerine başlandı ve haberler burada karışıklık çıkarıyor. Yani en azından banakaydirigubbakcemile2
Yeni aymı tutulmamı karıştırır oldumkaydirigubbakcemile3
2. fragman çıktı. Kensi sitesinden izleyebilirsin.
Volturilerden bir resim geldi çok şükür..
Vee filmi beraber izleyeceğimiz için, oylama yapıyoruz nerde nasıl ve ne zaman olsun diye.
Uzaklık bahane olarak kabul edilmiyorkaydirigubbakcemile3
Çünkü ben izmitten, tuçem ankaradan, baileysim izmirden gelecekler inşallahopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/308374-yeni-ay-filmine-zaman-gitmeli.html
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...lma-the-twilight-saga-eclipse-30062010-a.html
Vee yeni serimiz yeni kahramanımız Zoey Kızılkuş.
Asla Alacakaranlık'ın yerini tutamaz ama biz çok sevdik bu seriyide, yeni kitabını sabırsızlıkla bekliyoruzopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...serisi-house-of-night-series-fanatikleri.html
hoşbulduk canım benim Şeniz
oy oy oy neler neler olmuşda haberim yok:1shok:
fragman çok güzel olmuş zemuszemus
tutulmanın çekimlerinin başlamasına ve en önemlisi erken vizyona girmesine inanılmaz sevindimalkisalkisalkis
1 oyda benden olsun dicem ama zor gelmem o tarafananiknanik
bu bahsettiğiniz seriyede başlayalım bakalım yeni manyaklık lazım delikafadulden
birde soracağım bir soru daha var
alacakaranlık
yeni ay
tutulma
şafak vakti......
bildiğim kadarıyla bu seride 2 kitap daha var.
sonrasındaki kitap yada kitaplar ne kızlar?
slm kızlar
hoşgeldin dıptısdıptıs hihoyyyt
edward ı almaya gelmissin anca rüyanda o bile zor
voltiriler fena diil beğendim
saol nehir paylaşımlar için opuyorumnanaktan
günaydın kızlar, nehirim paylaşımlar şahane her zamanki gibi, dıptıs bir kitap daha var o da midnight sun ama piyasada yok, çünkü yazar uzun süre yazmaya devam etmicekti ama şimdi karar değiştirmiş, o nu da tamamlayıp yayımlayacakmış. bu kitap zaten alacakaranlık'ın edwardın ağzından anlatımı a.s.
slm arkedeşler a.s.
oooffffffff filim çıksın artık yaaafff ...
Buraya ekleyeyim Edward olduğu için..Tutulmanın setinden sonunda bir rob görebildik..
kızlarr hakketenn
benim içimm yanıyoo
bi hoşların hoşu oluyorum bu bebeyi görüncee
benim herifi aldatmış oluyomuyumkii
:düşünüp düşünüp :bi karara varamayan :tipik:üye:smaile
karılarr kızlarr sizee bir soruu
şimdiii
edvırtı görsenizz daliahım sen bu durumu jacob için düşün
birden adam elini burnuna atsaa
hıtır hıtır karışltırsaa
sonra yanına gelsee naparsınızz :roflol:
Bu çocuk için izleniyor bu film yoksa bir çok da ilginç değil.
Hele de o çirkin sevgilisini gözümü kapatıp izleyesim geliyor.
Ha ha ha güleyimde boşa gitmesin:dilcikar:
İçleri bi hoş oluyormuşta, aldatmak sayılmazmışta:dilcikar:
hem buluşmalarda gez hem de bize laf et :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?