Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

edfırttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt:kedi:

ne o bebem aşkın kabardı birden şakkıdı

QUOTE=BaiLeyS;8805600]ne o bebem aşkın kabardı birden şakkıdı[/QUOTE]

he.... öyle oldu biraz:kedi::kedi::kedi:

edfırtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

eger 80 lerde cekılseydı bu fılm jacobı johhny deep oynar denmıs..ya daha söze ne hacettttttttttttttttttt :)))))))))))))))))))))))))
waowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ulumak ıstedım :))))))))))))))))))))

83411116.png

52085243.png

13023443.png

17287848.png

44236100.png

33344214.png

60025366.png

Kim olursa severdik ben diyim sizekaydirigubbakcemile3

Biz sam i sevmiyor muyduk:sinifsinif:

ya bırı bana tekme tokat dalsın..dalsınki kendime geleyim bu nasıl şey yaaaaaaaaaaaaaa

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

taylorlautnerteenvogueo.jpg

taylorlautnerteenvogueog.jpg

taylorlautnerteenvogueow.jpg

taylorlautnerteenvogueor.jpg

taylorlautnerteenvogueod.jpg

taylorlautnerteenvogueov.jpg

slm yevrilerim
tanya harbiden güzel manita :kedi:
baileys en sonunda dönebilion aramıza :umursamaz:
dün alacakaranlık kitabını arkadaşıma verdim al bak süpey süpeyy die
kız dio ilk basta antipatik davrandım vampirli ilgimi cekmez die dio okudukça aman allahım sürüklen sürüklen vampir olasım edward a asık olasım geldi nerden verdin bu kitabı sınavlara çalışmam lazım herşeye mani olcek bu sevda dio dedim isine geliosa cullen ailesi bireyi olmak zordur gelimosa aha kapı aha sapı dedim :delphin:

slm yevrilerim
tanya harbiden güzel manita :kedi:
baileys en sonunda dönebilion aramıza :umursamaz:
dün alacakaranlık kitabını arkadaşıma verdim al bak süpey süpeyy die
kız dio ilk basta antipatik davrandım vampirli ilgimi cekmez die dio okudukça aman allahım sürüklen sürüklen vampir olasım edward a asık olasım geldi nerden verdin bu kitabı sınavlara çalışmam lazım herşeye mani olcek bu sevda dio dedim isine geliosa cullen ailesi bireyi olmak zordur gelimosa aha kapı aha sapı dedim :delphin:

ben kaç kişiyi fanatik yaptım hatırlamıyorumkaydirigubbakcemile3 kitabı okuyan vuruluyor birde üstün filmi izliyince opuyorumnanaktan

Back
X