Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

en guvenli imdb de.
benım kaynagım orası,dunyanın kaynagı orası..
rob 23 yasında taylor 17..daha gelişme cagında bu kadar boyu.
lurtfen yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuserim vallaaaaaaaa

daliahım bu çocuk uzar daha, açar boy farkını söyleyeyim kaydirigubbakcemile3

en guvenli imdb de.
benım kaynagım orası,dunyanın kaynagı orası..
rob 23 yasında taylor 17..daha gelişme cagında bu kadar boyu.
lurtfen yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kuserim vallaaaaaaaa

hiii kıyamamm küsmee...

büyücek daha aplası.. kocaman bi kurt adam olup seni kötü vampirlerden koruyacak...
belki sana mühürleniryerimseniben

hiii kıyamamm küsmee...

büyücek daha aplası.. kocaman bi kurt adam olup seni kötü vampirlerden koruyacak...
belki sana mühürleniryerimseniben

hımm bak bu işime gelir :asigim:

ben seviyorum birazcık ama edfırtım varken de şimdi taylora pek bakan olmaz gibime geliyor yani daliahım :gitme:
tamam o zaman bir ben bakayım :asigim:

:1hug:

o zaman size iraz rob vereyim kızlar a.s.

robertpattinsonparty222.jpg

robertpattinsonparty222.jpg

evet adamın gunluk modu : oduncu gomlegi ama dugmeleri yanlıs iliklenecek,on senelik yırtık tshirt ve eskimiş nikelar..aaa unutmadan pantolunun ağ kısmı aşınmış olacak :)))))))))))) ( aklıma fesat seyler geldi buarad hımmmmmm )
töbeeeeeeeeee

herşey yakışıyorda bazen keşler gibi giyiniyor :sinifsinif:

evet adamın gunluk modu : oduncu gomlegi ama dugmeleri yanlıs iliklenecek,on senelik yırtık tshirt ve eskimiş nikelar..aaa unutmadan pantolunun ağ kısmı aşınmış olacak :)))))))))))) ( aklıma fesat seyler geldi buarad hımmmmmm )
töbeeeeeeeeee

o tarzına da ayrı hastayım ben ya :kedi:

anacım adamı wc de gorsek orda bile hasta olacagız ya benden ondan korkuyorum esasen.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu adamlar bizi hala nasıl bosamadı ya.peygamber sabrı varmıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anacım adamı wc de gorsek orda bile hasta olacagız ya benden ondan korkuyorum esasen.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu adamlar bizi hala nasıl bosamadı ya.peygamber sabrı varmıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öyle valla, ama elimizde değil napalım mafoldumben

Back
X