Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar bu beauty sitesinden bisi alan varmı birde en son sise icinde bisi va parfum mu o

saçmalamışlar :mymeka:, esprili bir şeyler yazmak istemişlerse de kıskanılan asıl nokta hatunların Robert Pattinson hayranlığı zemuszemus

kızlar bu filmden mi ne ara bu çocuk kanlar içind ekalıyordu yawww

bu bir yerden sıçradı desek, edwardın nasıl eline yüzüne bulaştırmadan avlandığını yazıyor aten, volturilere gelen turistlerle mi alakalı acaba bu :sm_confused:

yok bisim esme adasında sabahın köründe paparaziler bastı ikimizi kaydirigubbakcemile3

Remember Me filminin çekimlerinden o fotoğraf kızlar:lepi:

Robert Pattinson: Edward'dan önce bir hiçtim

Twilight serisi ile büyük çıkış yapan, hayranlarının bir an olsun yalnız bırakmadığı Robert Pattinson'un itirafı.

Şu sıralar Hollywood'un en çok konuşulan aktörlerinden olan Robert Pattinson, kızların, 'Alacakaranlık' filminden önce yüzüne bile bakmadığını itiraf etti. 23 yaşındaki genç aktör, "Bu filme kadar her zaman kızlarla sorunlar yaşadım. Kimse yüzüme bakmazdı. Filmden sonra gördüğüm ilgi inanılmaz. Edward rolü sayesinde kadınların hepsi bana hayran oldu" dedi.

Remember Me filminin çekimlerinden o fotoğraf kızlar:lepi:
nehirim demek remember mede de gayet çekici olacak rob :kedi:
nede benziyorlar birbirlerine :)

:dilcikar:

doğru tespit :roflol:
bunlar verildimi bilmiyorum ama ben yinede vereyim :roflol:
daliahım sana hitaben :teytey:

akannehirakannehir bunlar gerçekse biz çok normaliz kızlar :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…