Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızlar resimlerin yuksek kalitelileri cıkmıs.kocaman kocaman gorelım soyleeee oh beeeee

olur olur merak etme kaydirigubbakcemile3

betül sen o çocuğu bırak edwardımın dudaklarına bak :asigim:

lenn delımısın sen baa ne dedıgının farkındamısın...delikafadulden kocama ıhanet edemem... :kedi:
evlı olmasam bakardım bak... :roflol: sende kendıne gel huu.... :roflol:

yahu ne alakası var :))))) guzele bakmak sevaptır,merak etme onlarda guzel buldumu bakıyor :))))))

kızlar volturilerin gözleri cullen'lara göre daha kırmızımı yoksa banamı üle geldiCADIARZU
yada onunda öyle olmasına bir nedenmi var hani onlar bin küsür yıllık vampirler ya ondanmı acepfisfisfis

ee ne yapayım forumun basından beri diyorum benim adam victoria secret mankenleri izlerken ben jacob izlemişim cok mu.kısasa kısas vallahi banane banane :)))))))))))

kızlar volturilerin gözleri cullen'lara göre daha kırmızımı yoksa banamı üle geldiCADIARZU
yada onunda öyle olmasına bir nedenmi var hani onlar bin küsür yıllık vampirler ya ondanmı acepfisfisfis

anacım onlardan daha kırmızı degıl,resmen kırmızı.cullenların hepsi sarı gozlu..artık kudretınden herhalde kızarmış kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…