Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

dün geceki mtv ödüllerinde krisin kafası vücuduna göre çok küçük kalmıştı iyice şişmiş kız :) ama çok tatlıydı bu sefer elbisesine tipine kimse laf söyleyemez :)))

yok yahu ben mi pozitif bakıyorum dıyecegım ama yok yanı zayıf hatun.guzeldi guzel :)))) işin ucunda Rob var dıye guzel kıza yuklenmeyin yahu :))))))))))

hep suclu olan bu resimler degil mi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

YALNIZ NASIL SAHIPLENMIS KRISTENI..TAYLOR ORDA SIGINTI GıBı KALMIŞ :))))))))))))))))))

Eveeettt bende koyu renk saçı daha çok yakıştırıyoruumopuyorumnanaktan
Ama burun çene dudak göz tam afetopuyorumnanaktan

kız zayıf güzel ama kolları baya şişmiş ya kafası harbi küçük duruyor gövdesine göre bi dikkat edin :)) belki saçlardan öyle duruyordur kısacık diye.ama bacaklar sütun.robla çok yakışıyorlar ya.birlikte olsunlar artık birliktelersede bizde bilelim artık :)))))

bence enguzel boyle :)))

bebek gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaa bu cadının bu hali çok hoş :sinifsinif:
bu hali bende çok kıskanma duygusu uyandırıyor :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
offffffff ya çok güzel ed ed ed kma beni:sinifsinif:

cildi cidden çok güzel :umursamaz:
zaten yüz hatları gözleri dudakları :1ninca:
kız muhteşem :1ninca:
kıskanıyorum kıskanıyorum kötükedihüso

Soundtrack çok başarılı olmuş gene sırnaşık şey

Kristen'in MTV ödüllerindeki halini beğenmedim, çocuksu giyinmek daha çok yakışıyor bence. Ayrıca kumral hali daha iyi :smiley-cool:

Trailerı telefona attım, zırt pırt işkence ediyorum kendime :mymeka:

aa dogrusun yaa bende atayim niye aklima gelmedi :mymeka:

ama keske goruntusu daha guzel olsa trailerin benneyaptımki

Son düzenleme:
Ya didsim ben atamıyorum, uzantısı uyumlu değil diyor. Denedim yani:1ninca:

Nasıl yapıyorsun banada öğretsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…