Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Aynen çeviriyorum kızlar

twilightta gormedigimiz bir flashback goruntu olacak new moonda.voltuilerin gecmişinden bir goruntu

evet ne yazık kı masa boş.hepsi gitmiş.neden Edward nedennnnnnnnnn

Edwardın Volvosu siyah koyu gri ama gumus degil.tamam ok bu butun filmi mahvetmez ama degilmiii

Waowww Edward bi anda kaybolabiliyormus demek ki..

Tepetaklak suda duruken True Blood'in Bill Compton a ne kadarda benziyor!

Edwardın tshirti yine yırtık..yazık cocuga bir terziye ihtiyacı varrr

Araba kullanırken insan gibi davranmalı ve onune bakmalısın Alice Cullen!

bu sahneyi koymamdaki tek amaç sadece ateşli olusu!!!

Tanrım demetri sacının nedir oyle!! Epik bir hata olmalı!! ama yınede ateşli!

bu bana kabuslar yasatacak bu kadar!!!

hey kıtapta boyle bır bolum varmıydı.bella ve jacob keyif surusunde.karmasık karmakarısık!!

kursundan hızlı! lokomtiften kuvvetli ! hey gokyuzune bakın! ıste superman!!!!!!!

hey bunu yapmak zorundaydım! marcusa bakarmısın aynı kıtaptaki gibi! olaydan sıkılmıs gorunuyor!!! hiç merhamet yok!

Traileri tam ekran HD izleyince robert'ın dublörü kabak gibi gözüküyor ya senağlama
Ben çok ağlayacağım bu filmde.Özellikle Edward'ın Bella'yı terkettiği bölümde...(Zaten kitapta da 2 göz 2 çeşme olmuştum o bölümde)senağlama

Nabersiniz kızlaropuyorumnanaktan
Daliahım sen mi yazdın o yazılarızemuszemus

Yani bana acayip geliyor hala gri volvo'ya çok alışığız. Bella'da kitapta hep edwardın gri volvosu diye bahsediyorya.
Ama önemli değil siyah olsada. Sonuçta filmde bir sürü değişiklik yapılıyor, bu mu etkileyecek, yeterki güzel olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…