Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hep Edwardcılara degil ya bu da bana gelsin yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
süper yaa okuduk ça heyecanlanıyoruumbenden de size trailer in cevirisi buyrun bakalımmmmmmm
Jacob: Hiç kimse sana kimseyle paylaşamayacağın bir sırrını söyledi mi?
Taylor: Yeni Ay Alacakaranlık’ın olduğundan çok daha fazla karmaşık.
Edward: Ben gidiyorum, beni bir daha hiç görmeyeceksin.
Taylor: Edward’ın gidişi Bella’yı derin bir depresyona sokar ve Jacob Bella’nın her zaman güveneceği bir arkadaşı haline gelir.
Jacob: Onun sana neler yaşattığını biliyorum. Bella, seni hiç bir zaman üzmeyeceğim. Yemin ederim.
Bella: Öyle güzelsin ki…
Taylor: Jacob pek çok yönden değişir. Fiziksel olarak daha güçlüdür, 15 kilo almıştır.
Bella: Dikkatli ol, bu aletler ağır, öyle ki…
Taylor: Zaman geçtikçe aralarındaki tutkunun da arttığını hissediyoruz.
Bella: Bu fren, değil mi?
Taylor: Yeni Ay değişim demek.
Jacob: Bella, Yavaşla!
Taylor: Özellikle kurtadamlar ortaya çıktığında filmde çok daha fazla hareket olacak.
Bella: Ona ne yaptınız?
Paul: *hırlar*
Sam: Onu rahat bırakın.
Taylor: Hayranların memnun kalacağını düşünüyorum. Yeni ay büyüleyici. Başlangıcından bitişine heyecanlı.
Jacob: Bella.
Bella: Jacob, koş!
Jacob: Beni hayal kırıklığına uğratma.
saol cnm bnm evet çok mantıklıYavrucum bu bir film olduğu için, kitabı okumayanları düşündükleri için, victoria'yı az biraz hatırlatma olsun diye koymuşlardır.
Sonuçta biz biliyoruz, Laurent'i Victoria ve James'i ..
Victoria'nın kin güddüğünü biliyoruz James'tan dolayı.
Ve Laurent'in Bella'yla karşılaştığında Victoria'nın senin hakkında planlarını bilsen...diye birşey geçiyor.
Tutulma ve Yani Ay arasındaki bağı korumak adına Victoria görünecekmiş bu filmdede..
Yani ilk filmde devamı olup olmayacı belli olmadığı için Volturileri hiç görmemiştik.
Ve şimdi bu filmde hatırlatmak için canlı sahne koymaları gerekecek.
Böyle birşey olmaması açısından Yeni Ay'da Victoria'yı gösterecekler..Ve bencede çok mantıklı..
Bildiğim kadarıyla Victoria görünecek ve James'le ilgili anılar geçecek aklından..
süper yaa okuduk ça heyecanlanıyoruum
sizinde kalbnz bnm gibi hızla çarpıomuuopuyorumnanaktan
saol cnm bnm evet çok mantıklı
sonuçta belki filmi ilk izeyenler olacaktr
saol cnmmmmŞeniz
valla ben aglayacak gibi oluyorum.neden anlamadım
bella new moon de kesinlikle daha güzel opuyorumnanaktan
Bella'nın her hali güzel![]()
ya tamam bu var bunu izledik ama bu trailer degil işte.trailerden kareler var.arada taylor konusuor.tam trailer cuma gunu gelecekmiş azracım.yine kandırıldık yani aslında canım(((( cumaya kadar ya sabırrrrrrrrrrrr