Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

valla elden bırsey gelmıyorsa kaba tabirle "eşek " gibi dayanırdım :)))))))))))
baksama summit cakmıs direk uyarıyı..
This video is no longer available due to a copyright claim by Summit Entertainment, LLC.

ay hep Edwardcılara degil ya bu da bana gelsin yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

taylorlautnerdesktopwal.jpg

Daliaha :içelim:

arkadaşlar bn şunu anlamadııım
lütfen bana salak muammelesi yapmayında
yeniayda viktorya yok ama bu trailerde var bi ara yoksa bn mi yanlış görüyorum
yoksa bunadımmı

benden de size trailer in cevirisi buyrun bakalımmmmmmm

Jacob: Hiç kimse sana kimseyle paylaşamayacağın bir sırrını söyledi mi?

Taylor: Yeni Ay Alacakaranlık’ın olduğundan çok daha fazla karmaşık.

Edward: Ben gidiyorum, beni bir daha hiç görmeyeceksin.

Taylor: Edward’ın gidişi Bella’yı derin bir depresyona sokar ve Jacob Bella’nın her zaman güveneceği bir arkadaşı haline gelir.

Jacob: Onun sana neler yaşattığını biliyorum. Bella, seni hiç bir zaman üzmeyeceğim. Yemin ederim.

Bella: Öyle güzelsin ki…

Taylor: Jacob pek çok yönden değişir. Fiziksel olarak daha güçlüdür, 15 kilo almıştır.

Bella: Dikkatli ol, bu aletler ağır, öyle ki…

Taylor: Zaman geçtikçe aralarındaki tutkunun da arttığını hissediyoruz.

Bella: Bu fren, değil mi?

Taylor: Yeni Ay değişim demek.

Jacob: Bella, Yavaşla!

Taylor: Özellikle kurtadamlar ortaya çıktığında filmde çok daha fazla hareket olacak.

Bella: Ona ne yaptınız?

Paul: *hırlar*

Sam: Onu rahat bırakın.

Taylor: Hayranların memnun kalacağını düşünüyorum. Yeni ay büyüleyici. Başlangıcından bitişine heyecanlı.

Jacob: Bella.

Bella: Jacob, koş!

Jacob: Beni hayal kırıklığına uğratma.

Yavrucum bu bir film olduğu için, kitabı okumayanları düşündükleri için, victoria'yı az biraz hatırlatma olsun diye koymuşlardır.

Sonuçta biz biliyoruz, Laurent'i Victoria ve James'i ..
Victoria'nın kin güddüğünü biliyoruz James'tan dolayı.
Ve Laurent'in Bella'yla karşılaştığında Victoria'nın senin hakkında planlarını bilsen...diye birşey geçiyor.
Tutulma ve Yani Ay arasındaki bağı korumak adına Victoria görünecekmiş bu filmdede..

Yani ilk filmde devamı olup olmayacı belli olmadığı için Volturileri hiç görmemiştik.
Ve şimdi bu filmde hatırlatmak için canlı sahne koymaları gerekecek.

Böyle birşey olmaması açısından Yeni Ay'da Victoria'yı gösterecekler..Ve bencede çok mantıklı..

Bildiğim kadarıyla Victoria görünecek ve James'le ilgili anılar geçecek aklından..

benden de size trailer in cevirisi buyrun bakalımmmmmmm

Jacob: Hiç kimse sana kimseyle paylaşamayacağın bir sırrını söyledi mi?

Taylor: Yeni Ay Alacakaranlık’ın olduğundan çok daha fazla karmaşık.

Edward: Ben gidiyorum, beni bir daha hiç görmeyeceksin.

Taylor: Edward’ın gidişi Bella’yı derin bir depresyona sokar ve Jacob Bella’nın her zaman güveneceği bir arkadaşı haline gelir.

Jacob: Onun sana neler yaşattığını biliyorum. Bella, seni hiç bir zaman üzmeyeceğim. Yemin ederim.

Bella: Öyle güzelsin ki…

Taylor: Jacob pek çok yönden değişir. Fiziksel olarak daha güçlüdür, 15 kilo almıştır.

Bella: Dikkatli ol, bu aletler ağır, öyle ki…

Taylor: Zaman geçtikçe aralarındaki tutkunun da arttığını hissediyoruz.

Bella: Bu fren, değil mi?

Taylor: Yeni Ay değişim demek.

Jacob: Bella, Yavaşla!

Taylor: Özellikle kurtadamlar ortaya çıktığında filmde çok daha fazla hareket olacak.

Bella: Ona ne yaptınız?

Paul: *hırlar*

Sam: Onu rahat bırakın.

Taylor: Hayranların memnun kalacağını düşünüyorum. Yeni ay büyüleyici. Başlangıcından bitişine heyecanlı.

Jacob: Bella.

Bella: Jacob, koş!

Jacob: Beni hayal kırıklığına uğratma.
süper yaa okuduk ça heyecanlanıyoruum
sizinde kalbnz bnm gibi hızla çarpıomuuopuyorumnanaktan

Yavrucum bu bir film olduğu için, kitabı okumayanları düşündükleri için, victoria'yı az biraz hatırlatma olsun diye koymuşlardır.

Sonuçta biz biliyoruz, Laurent'i Victoria ve James'i ..
Victoria'nın kin güddüğünü biliyoruz James'tan dolayı.
Ve Laurent'in Bella'yla karşılaştığında Victoria'nın senin hakkında planlarını bilsen...diye birşey geçiyor.
Tutulma ve Yani Ay arasındaki bağı korumak adına Victoria görünecekmiş bu filmdede..

Yani ilk filmde devamı olup olmayacı belli olmadığı için Volturileri hiç görmemiştik.
Ve şimdi bu filmde hatırlatmak için canlı sahne koymaları gerekecek.

Böyle birşey olmaması açısından Yeni Ay'da Victoria'yı gösterecekler..Ve bencede çok mantıklı..

Bildiğim kadarıyla Victoria görünecek ve James'le ilgili anılar geçecek aklından..
saol cnm bnm evet çok mantıklı
sonuçta belki filmi ilk izeyenler olacaktr
saol cnmmmmŞeniz

süper yaa okuduk ça heyecanlanıyoruum
sizinde kalbnz bnm gibi hızla çarpıomuuopuyorumnanaktan

saol cnm bnm evet çok mantıklı
sonuçta belki filmi ilk izeyenler olacaktr
saol cnmmmmŞeniz

valla ben aglayacak gibi oluyorum.neden anlamadım

Vahki vah halimizesırnaşık şey
Bİrde diyorsun daliahım cuma günü çıkacak bekle, nasıl bekleyeyim yawsırnaşık şey
Çıkmış siz izlemişsiniz kendimi intihar ederim:roflol:

benımkı daha sorunsal bence.heyecan daha normal.beni goren ve duyan kesinlikle kuckken bunu sevgisiz bırakmıslar der kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

buda gecenin opucugu olsun yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kissnm.gif

itirazı olan yoktur sanırım dımı ama kızlar :)))))))))))

ya tamam bu var bunu izledik ama bu trailer degil işte.trailerden kareler var.arada taylor konusuor.tam trailer cuma gunu gelecekmiş azracım.yine kandırıldık yani aslında canım :((((( cumaya kadar ya sabırrrrrrrrrrrr

ya tamam bu var bunu izledik ama bu trailer degil işte.trailerden kareler var.arada taylor konusuor.tam trailer cuma gunu gelecekmiş azracım.yine kandırıldık yani aslında canım :((((( cumaya kadar ya sabırrrrrrrrrrrr

bencede filmden görüntüler bunlar tam fragman olmaz şakkıdı

ama bu bile insanı heyecenlandırıyor delikafadulden

Back
X