• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twist Stepper kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar kullanan varsa birbirimize destek olalım ve hergün yaptıklarımızı burada takip edelim ve haftalık kilo ve incelme olup olmadığını yazalım ? ne dersiniz?
Selam ben yanlış yerden mi sorularima cevap arıyorum acaba bu siteyi cok kullanmiyorum da bilmiyorum ben de pazar gunu aldim bi heves basladim once 5 dk dan bu gecede 30 dk ya ciktim su anda cok hevesliyim inşallah hevesim gecmez bende yazabilir mıyım neler yaptigimi sen bir gunde kac adim atabiliyorsun kac dk yapabiliyorsun iyi geceler

Selam ben yanlış yerden mi sorularima cevap arıyorum acaba bu siteyi cok kullanmiyorum da bilmiyorum ben de pazar gunu aldim bi heves basladim once 5 dk dan bu gecede 30 dk ya ciktim su anda cok hevesliyim inşallah hevesim gecmez bende yazabilir mıyım neler yaptigimi sen bir gunde kac adim atabiliyorsun kac dk yapabiliyorsun iyi geceler
merhaba;
ben alalı 10 sene olmuştur:) hiç düzenli yapamadım ara ara hep oldu.şuanda sınavlarım var o yüzden düzenli yapamıyorum.ama şöyle yaparsan faydasını görürsün.ben set set yapıyorum.150 adım atıp 2 dk dinleniyorum.bu şekilde 5 set yapman bence kafi.ilk başlangıçta 2 setle başla.vucudun alıştıktan sonra artırırsın.kas ağrıların olmasın diye.

merhaba;
ben alalı 10 sene olmuştur:) hiç düzenli yapamadım ara ara hep oldu.şuanda sınavlarım var o yüzden düzenli yapamıyorum.ama şöyle yaparsan faydasını görürsün.ben set set yapıyorum.150 adım atıp 2 dk dinleniyorum.bu şekilde 5 set yapman bence kafi.ilk başlangıçta 2 setle başla.vucudun alıştıktan sonra artırırsın.kas ağrıların olmasın diye.
Tsk dediginiz cok mantıklı deneyeceğim

eeeeeee kızlar yaptınız mı ıncelme oldu mu

Evet bende başladım ama daha önceden yapıp netice alanları merak ediyorum

Selam kızlar ben düzenli bi şekilde 1 buçuk aydr 30 dk twist stepper yapıyorum haftada 4 kez ve kalçamı düzene soktu ve tam kalça altnda biriken yağlar vardr ya resmen bende ikinci popo var gibiydi şimdi yok denecek kadar az ama iç bacağı sıkılastrmadı gibi geldi bana ama diyet yapıyorum bundan bi kac ay önce 58 kiloyken ki ölcülerimle simdi 57 kiloyum ölcülerimi karşılaştrdm üst bedenden 1 er cm incelmişim ama alt bedenden kalca ve basenden 3 er cm incelmisim bacak daha zor inceliyo ve bu cok güzel bence:KK66:
devam ediyormusunuz hâlâ

Merhaba,aktif olarak yazılıyor mu konuya bilmiyorum ama ben de başladım bugün.ilk izlenim baldırlarımı feci yorduğu...ölçülerimi aldım bakalım 1 ay sonunda ne değişecek

Merhaba hala kullanan varsa yardım rica ediyorum. Dynamic marka aldım geçen hafta ancak çok sert geldi bana. Direnç ayarı varmış ama nasıl yapılıyor bilmiyorum , netten de bulamadım. Bilen birisi yazabilirse süper olur☺

Arkadaşlar ben tekrar başlıyorum var mı eşlik etmek isteyen.

Arkadaşlar ben tekrar başlıyorum var mı eşlik etmek isteyen.

canım ben bugün aleti almaya çıkıcam. bugün alabilirsem bu akşam geç saatte de olsa başlarım. bencr başlayalım.

senin ölçülerin kaç? Boy/ Kilo

Boy 1.65 kilo 71.9 canım
Süpersin inşallah alırsın. Hangisini alacaksın.

Boy 1.65 kilo 71.9 canım
Süpersin inşallah alırsın. Hangisini alacaksın.

index-8.webp
şunu düşünüyorum canım ama markasını bilmiyorum.nerde satıldıgını da. Real'e bir de media markete bakıcam. Benim de boy 1.67 kilo 56. Ama bazen ve kalçam çok geniş üst bölgem de hiçbi fazlalkk yok. Kalça basen ölçüm 103 cm. :(
Acil eritmem lazım. İstediğim pantolon modelleri olmuyor. Üstümde kötü duruyor. Üst bedenim M bazen S. Alt bedenim L. :/

Eki Görüntüle 1948998
şunu düşünüyorum canım ama markasını bilmiyorum.nerde satıldıgını da. Real'e bir de media markete bakıcam. Benim de boy 1.67 kilo 56. Ama bazen ve kalçam çok geniş üst bölgem de hiçbi fazlalkk yok. Kalça basen ölçüm 103 cm. :(
Acil eritmem lazım. İstediğim pantolon modelleri olmuyor. Üstümde kötü duruyor. Üst bedenim M bazen S. Alt bedenim L. :/
Voit step twist sanırım bu. Benimki de voit cardio stepper diye geçiyor. Voitin mağazasına bakabilirsin.

Voit step twist sanırım bu. Benimki de voit cardio stepper diye geçiyor. Voitin mağazasına bakabilirsin.

bana yakın satış bayii buldum canım. şimdi arıycam fiyat sorayım. ona göre süper olur bu akşam başlayabilirim :))

bana yakın satış bayii buldum canım. şimdi arıycam fiyat sorayım. ona göre süper olur bu akşam başlayabilirim :))

Pazar kapalıdır. Bir de hemen alıp gelmiyorsun ki. Mobilya gibi kendileri getirip kuruyorlar.

Pazar kapalıdır. Bir de hemen alıp gelmiyorsun ki. Mobilya gibi kendileri getirip kuruyorlar.

aaa öyleyse yarına kaldı. zaten düzenli yürüyüşüm ve egzersizlerim var. skinny jeans a başlıcam 21 günlük bir de.

Merhaba konu açtım ama cevap gelmedi siz stepper kullanmaya devam ediyormusunuz?
Bana biri tanıdığınında kullandıgini ama bacaklarının kas yaptığını bir daha hiç incelmedigini daha kalın göründüğünü söyledi. Bende açıkcası korktum. Aceba sizdede öyle birşey yaşandı mı?

Arkadaşlar 5 şubat 2017 itibariyle tekrar başlıyorum... Eşlik etmek isteyenleri bekliyorum.
Yaa ben sizi etiketliyecektim yanlışlıkla baskabirini ni etiketlemisim. Aceba soruma bakarmisiniz?

Ben tekrar başlayamadım bir türlü. Ama daha önce yaptığımda bacaklarım baya incelmişti benim. Öyle kalınlaşma falan olmadı.

Ben tekrar başlayamadım bir türlü. Ama daha önce yaptığımda bacaklarım baya incelmişti benim. Öyle kalınlaşma falan olmadı.
Düzenli mi kullandın aceba. Yani kas yapmıyor değilmi kalınlaşma olmuyor.

Back
X