Twitter'da dolaşıyor arkadaşlar, tüylerim diken diken oldu:(

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
.....

Lütfen sessiz kalmayalım. Bu kansızı bulmamıza yardımcı olun. Herkes Rt yapsın ... @TC_icisleri @EmniyetGM

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 441
Son düzenleyen: Moderatör:
Buldum şimdi netten videoyu da Allah belasını versin!! Mislini yaşamadan gebermesin! Inşallah tanıyan biri çıkar da o ipi astığı demiri uygun şekilde kendisine monte eder!!!!

Buldum şimdi netten videoyu da Allah belasını versin!! Mislini yaşamadan gebermesin! Inşallah tanıyan biri çıkar da o ipi astığı demiri uygun şekilde kendisine monte eder!!!!
Napmis ki ben gormedim

Ay bunu bende gördüm yaa..... Ama izleyemedim yüreğim dayanmadı aşırı canım sıkkın gerçekten.İnnnnşallah o kişi bulunurda yakalanıp içeri tıkılır.Aksi halde içim hiç soğumicak. Çok üzüldüm.

Ben çok iyi empati kurarım. Ama hayatım boyunca bu yaratıklarin bunu neden yaptıklarıni anlayamayacagim. Ne aklımi, ne kalbimi yerine koyamadım. Neden yaa ?? Neden, neden, neden !!!!

Noldu ya benim teveter yok goremiyom ben biti bana anlatsi nolduuu

Aynisini buna da yapmak lazim. Kisasa kisas! Gece gece kanim dondu yemin ederim! Cehennem atesine odun olsun insallah!!!

Noldu ya benim teveter yok goremiyom ben biti bana anlatsi nolduuu

Köpeğin boynuna ip geçirmiş, ipide bi tahtanın üzerinden geçirmiş. İpi çekiyo köpek havalanıyo nefes alamıyo çırpınıyo filan.Bir nevi köpeği asıyor yani.Köpek öyle havalanıp çırpınmaya başlayınca kapattım izleyemedim.Devamını bilmiyorum bende. Dövdüğü filan yazılmış yorumlarda. Yüreğim dayanmadı tam halinden haberim yok....

izleyemiyorum açamadım.. o köpeğe eziyet ediyor sanırım allah bin beteriyle karşılaştırsın.

Bu canı bulunsada maalesef bizim ülkemizde tutuklayıp sorguya cekildikdikten bir gün sonra serbest bırakılır. Çünkü adalet yok!!
Aynı buna benzer bir olay geçen yıllarda Almanya'da olmuştu. Sarhoş bir adam kendi köpeğini sırf onun yemeğini yedi diye parka götürüp boynuna ip dolayıp köprüden sarkirtip bogmustu..Sonra o sarhoş adamı yakaladılar hapise attılar. Üstüne birde para cezasına carptirdilar..Neden?Çünkü orası demokratik ve tüm canlılara değer veren bir ülke. .

Bende izleyemedim actim ipi yukardan gecirince anladım kapattım. Onu bilmek bile yetti. Ancak bulunacagini dusunmuyorum bulunsada yeterli cezayi alacagini dusunmuyorum. İçimi yaktı. Bunlar katil, manyak toplumda barınmaması gereken kişiler halbuki dünyada tek masum varlık olan hayvanlara bunu yapabilen insan öldürülmeli...Ama bu mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…