Tylere kkten zm, limon, tuz ve nane

peki sen nerelerinde uyguladın bunu onuda yazarmısın arkadaşım ltfen

Kusura bakmayın konuya tekrar geri dönemedim.
Ben kolarıma bacaklarıma ve kasık bölgesine yaptım.Çok fazla içlere gitmeden.
En süre sonucu kollarımda aldım.Hala çıkmadı kılların çoğu,
Çıkanlarda sanırım ilk ay alırken zaten çıkmaya yeni yeni
başlayıpta makinaya gelmeyenler.
Kollarım hala tertemiz,bu ayki adetimde bitti,yine çıkmadılar.
Kollarda şuan çıkanlar %20si anca çıktı.
Bacak ve kasık tarafı daha inatçı olmasına rağmen
bacağımda öyle ormana dönüşmedi hala.
Yine çıkanları alıp, bu ay da uygulayacağım.
Kasık bölgesi en inatçısı beni biraz uğraştırcak.

Yalnız ben limon ve turşuluk tuzu karıştırıp uyguladım.
Limonu fazla bekletmeden.Birde birki çayları içiyorum.
Belki oda etkilidir.Bazen adaçayını tek.Bazende
adaçayı, papatya, nane,ıslamur,ısırgan,kekik karışık içiyorum.
Bilmiyorum bunların hepsi birlikte zararlı değildir inş.
Ama kaynatmayıp demleyerek içiyorum ne içersem içeyim.

Kızlar limon ve tuzu şiddetle tavsiye ediyorum bende
işe yaradı.Yaza kadar bakalım ne olacak.
Yalnız limonu keser kesmez hemen tuzla karıştırıp sürün.Kesik bekletmeyin.
Kolay gelsin...

Sadece 1 kere uyguladım ve 1 saat felan bekleyip
banyomu yaptım.Ona rağmen bu etki benide sevindirdi.
Ohhh 3 ay oldu sanırım rahatım..
Bol bol ovalayın sürünce iyice köklere etki etsin.

CANIM DENEMEK LAZIM DA YABİŞİ OLURSAsengözlerimebaksanab BENDE DUYDUM NANE NİN TÜYLERE ETKİSİ OLUYORMUUUUŞ DENİYCEM:sm_cool:

bende bu akşam ağdamı yapıp sonrasında limon ve tuz karışımını süreceğim. bir sorum olacak kullanılacak tuz şu kalın turşu tuzu dimi. :uhm:

bende bu akşam ağdamı yapıp sonrasında limon ve tuz karışımını süreceğim. bir sorum olacak kullanılacak tuz şu kalın turşu tuzu dimi. :uhm:

evet arkadaşım kalın tuz kullanacan turşuluk olanlardan yada peynir tuu gerçi ikiside aynı kolay gelsin:)

nasıl yani sen etkisi gördün mü

bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız ben şöyle yapmaya karar verdim 1 emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kökünden kırmadan alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yağını usulünce birkaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip sabırla bu işlemi bir yıl kadar uyguluyoruz 5 kullandığımız yağ sahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş

söylemeden geçemicem eğer daha önceden jilet kullandıysanız ne yaparsanız yapın sureç zor ve uzun süreli olacaktır tek gereken sabırlı olmak ve denemek bence

ben sürekli sir agda kullanıyorum ama onu temzilemek için öncelikle yağ sürmek gerekiyo napıcam ben şimdi?

bu zamana kadar okuduklarımdan şunu anladım bana sorarsanız ben şöyle yapmaya karar verdim 1 emla kremi sürüp bigüzel uyuşturuyoruz 2 uyuşan bölgedeki kılları kökünden kırmadan alıyoruz 3 temizlediğimiz yere karınca yumurtası yağını usulünce birkaçgün sürüyoruz 4 pes etmeyip sabırla bu işlemi bir yıl kadar uyguluyoruz 5 kullandığımız yağ sahte değilse kıllık yapan kıllardan ebediyyen kurtuluyoruz inş

Aktüel dergisinde karınca yumurtası yağının mazot koktuğu ve uydurma olduğu ile ilgili bi haber okudum.Bende de var ben bi kez kullandım ama mazot kokmuyo ya yinede pek güvenim kalmadı.Limon tuz kullandım baya bi geciktirdi yeni yeni kılların ucu çıkıyor ama daha çıkmadı çıkınca anlaşılır azaldı mı?İnceldi mi?
Yalnız geciktiği kesin bende.
Ben bide zırnık aldım.Onla ilgili yazıları da bi okuyayım tehlikesizse onu deneyeceğim.

ben sürekli sir agda kullanıyorum ama onu temzilemek için öncelikle yağ sürmek gerekiyo napıcam ben şimdi?

Ertesi 2 gün yap bişey olmaz.
Zaten bioder serumda ilk 3 gün sürülüyo çünkü kıl kökleri ilk 3 gün açık kalıyormuş.

etkili bir yöntemse neden olmasın kızlar.güzel olmak acı çekmek değilmidir biz bayanlar için...

DİKKAT!(özellikle evli bayanlar)
Arkadaşlar bir kadın doğum uzmanından duydum, eğer sizin vücudunuzda ne kadar androjen hormonu olduğunu bilmeden onu azaltmaya çalışırsanız çok önemli problemlerle karşılaşırsınız dedi..tüylenmenin nedeni illaki androjene bağlı olmayabilir dedi..yani sizin vücudunuzdaki androjen miktarı normalse ve siz fazla diye düşünüp nane çayı içip onu azaltmaya çalışırsanız dişilik işlevlerinizde azalma olur.
Erkeklik hormonu olan testosteron kadınlarda da cinsel istekten sorumludur. Özellikle yaşla birlikte bu hormon azalabilir, bu da cinsel isteksizlik ortaya çıkarabilir. Kadında androjen (testosteron) eksiği olduğunda cinsel isteksizliğe depresyon da eşlik edebilir. Cinsel isteksizlik olduğunda vajinal kuruluk, ağrılı cinsel ilişki ve orgazm olamama görülebilir.
Kadında androjen eksikliğinin belirtileri:
Kendini iyi hissetmeme, açıklanamayan sürekli yorgunluk hali, hafızada zayıflama, cinsel isteksizlik, vajinal kuruluk belirtiler arasında. Daha ileri dönemde kas gücünde azalma ve kemik erimesi oluşur.

Yağ kullanmayı gerektirmeyen bezsiz sirler var onlardan al yaptıktan sonra cildinde kalıntı kalmıyor....

kızlar şimdi ağdam bitti bu limonlu tuzu denicem ama evde kallın tuz yok yemek tuzundan yapsam olur mu ??acele cevap yazarsanız sevinirima.s.

agdadan sonra bu limon tuz karisimini bende deniyorum bir kac aydan beri ve gercektende tüyler inceldi ve kullanmaya devam edicem..kokoshh cum yemeklik tuzda kullanabilirsin hic fark etmez
ayy çok canım yandı!!!:1shok:tuzla limonu karıştırıp özel bölgeme sürdüm ama birde bana sorun nasıl sürdün die!gözlerimden yaşlar indi walla..sizin acımıyomu yaw??CADIARZU

agdadan sonra bu limon tuz karisimini bende deniyorum bir kac aydan beri ve gercektende tüyler inceldi ve kullanmaya devam edicem..kokoshh cum yemeklik tuzda kullanabilirsin hic fark etmez

Özel bölgeye yaparken dikkat etmek lazım çok içlere özellikle yapmamak gibi bi seçenekte var yani ben yapmadım oralara.

Evet bende çok memnundum.Taaaa ki bilinçsizce zırnık kullanana kadar.Hızlıca çıkarttı tüylerimi ya :KK43:
Jilet gibi bi şeymiş bu zırnık ne bileyim aklımda faydalı diye kalmış işte...

Bende tekrar uzayanları alıp devam etcem limon tuza.gerçekten çok faydasını gördüm bi kaç ayda.belki zırnık kullanmasaydım, böyle hızlı çıkış yaşamayacaktım.

Deneyimlerimizi yazalım her ay.Normal tuz da olur kokoşcum..

slm kızlar bu limon ve tuz işe yarıyo ben her ağdadan sonra aldığım bölgeye uyguluyourm 2 sini naneden haberim yoktu onu da uygularım bundan sonra ben koltuk altıma özellikle uyguluyurm evt biraz yanıyosunuz ama o kadar da olur yani dimi ağda yaparken canınız yanmıyo sanki :roflol:bneim koltuk altlarımda kıllar seyrekleşti tavsiye ederim ayrıca kol altının rengini de açıyomuş benden söylemesi :sm_cool::sm_cool:

X