u an ne olsa yersiniz?

saat 10.30 valla meyveli pasta olsa hayır demem kahvaltısız götürürümm valla

annem evde yok hala kahvaltı yapmadım.... açlıktan ölüyorum. valla ne koyarlarsa önüme yerimmm suan o vaziyetteyim..:90:
ama karısık zeytinsiz bi pizza, açık büfe salata, sigara böreği, annemin musakkası pilavla, patates kızartması, bol yeşillkli lahmacun acılı, yaprak sarma, whopper menü king boy, sekerpare, su böreği, baklava, körfez n köftesi, annemin güveç i, mangalda alabalık:44:..
valla yerim ben yerm ya yemek yaaaaaaaaaaa
offff

yaprak sarma,pideli köfte,dürüm,patates kızartması,bulgur pilavı ve yanında yoğurt,gül böreği,patatesli poğaça
ya ben acıkmışım galibaa

Cok acıktım orucum ama babamın mutfakta yapdıgı et kavurmanın kokusu benı felc edebilir.. tabı bır hamburger bır patates kızartması ve kolada hıc fena olmazdı napım aksama sıparıs edimmm Tabi rejim mejim hak getire (

Son düzenleme:
Diyetteyim şu an için...
Ancak yoğurtlu, turşulu bir makarna salatası olsa hayır demezdim. Sıcaklarda rahatsızda etmez.Yağsız mideyide yormaz.Bir de arkasından maraş usulü sade dondurma güzel gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…