- 22 Kasım 2021
- 53
- 115
- 13
- 28
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Rabbim zorunuzu kolay etsin inşallah. Sağlıklı evlatlar nasip etsin. Arkadaşlarınızı etiket yaparsanız görürler . Aksi takdirde konu geriye düşebilirHeeeerkese merhaba. Kaldığımız yerden reklamsız, isimsiz devam etmek adına açnak istedim. Oluşturulan o grubumuzu çok sevmiştim ve yeni arkadaşlar geldikçe de güzel oluyordum Yine aynı şekilde bat takibimizi yaparız. Dertleşir, gülüşü ağlaşırız. Amacım asla reklam yapmak ve isim geçirmek değil. Oluşan o mutlu ve umutlu ortamın bozulmasını istemiyorum
Eee kızçeler nerede kalmıştık
Yoksa bu bh isaret miKız gebeliğe hazırlıkta niye açmadın :) direk bebek bölüme daldıkk
Jinekoloji bölümünde görüyorum ben şu anKız gebeliğe hazırlıkta niye açmadın :) direk bebek bölüme daldıkk
Gelir WhatsApptan görüşme saglasintiniminim gelemiyrmu artıkuğur getirsin kızlar
Bizi yok sayıyolar ama olsun biz çoğalarak geliyoruz bu bir işaret hepimiz bebişli olacağızYoksa bu bh isaret mi
Onun adını demek reklammış canım artık mazhar fuat közkan dememize kızıyolarHakkaten neden kapandı konular
Reklam yapmadı ki kimse
Kız iyi yönünden bazıları kese bebek filan demiş hamile olanda varHasta mıyız biz
Onu söylemekte yasak olur kızYa açıkçası ben de doktoru biraz tuhaf buluyorum. Böyle her gün ayrı bir şeyin reklamını falan yapması tuhafıma gidiyor. Tamam takviye önerebilir ama bunu kendi satması falan benim açımdan önyargı oluşturduyine de kendi seçtiğim bir markadan arısütü bal polen propolis karışımı alacam
Yok artıkOnu söylemekte yasak olur kızmacun diyek bari
Efendimmmmmmm bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?