- 5 Nisan 2021
- 409
- 311
- 23
- 27
- Konu Sahibi birogretmenn
-
Aaa ne guzel oldu evet grubu sanırım konuyla alakali kapattilar ondan onceki konuda kapatılmış burasii guzell olduu
Biri çıbıklı diğeri çıbıksızEvet ne diyoruz simdi lakabı nedir
yok ya onunla alakalı değil. baya doktorla alakalıydı, istenmemiş yönetici tarafından onun adının ve ürünlerin adının geçmesiAyy selam kızlar neler olmuş öyleaman isim geçirmeyelim biz kafamıza göre devam ilaç milac söylüyoruz bi de ondan mi oldu ki
Aaa daha nelerrryok ya onunla alakalı değil. baya doktorla alakalıydı, istenmemiş yönetici tarafından onun adının ve ürünlerin adının geçmesi
Ben pek bakmadım bile onun sayfasına o topikte tinimininin ilkte yazdığı uyulmaso gerekenleri gördüm. Kendim de o tarz birşeyler planlıyordum bu ay zaten. Dedim bunu deniyimDoktorun canına minnet anacım. Ben de doktoru sevemedim ama herkes deniyor bir deneyeyim bu ay demiştim
Çıbıkcınında adı geçio aslında ama neyse bilemedim ben daha 1 ay oldu buraya üye olalı kurallar var demek kiBenim anladığım çıbıklılarla anlaşılmış
Hesabı askıya mı aldılar ki ??Tiniminiye ne oldu birde drya onlar gri görünüyorlardı
Anlaşılmış canım herkes bi şey satma peşindeÇıbıkcınında adı geçio aslında ama neyse bilemedim ben daha 1 ay oldu buraya üye olalı kurallar var demek ki
Ama çok kez kullanıldı ve konuşuldu bu tarz karışımlar aslımda farklı markalardan bende kullandıö sayfamda da paylaşmıştım hatta. Sanırım bu doktorun adıyla ilgili gerçekten bu şeyyok ya onunla alakalı değil. baya doktorla alakalıydı, istenmemiş yönetici tarafından onun adının ve ürünlerin adının geçmesi
Öyle olmışlar herhaldeHesabı askıya mı aldılar ki ??
Yani çıbıkcıda geçiyor clife da çok geçti. Clife benzer birşey daha vardı oda çok geöti ama ilk defa buna böyle tepki gördümÇıbıkcınında adı geçio aslında ama neyse bilemedim ben daha 1 ay oldu buraya üye olalı kurallar var demek ki
Mm o zaman bu ay da dene meselaOvulasyon testini kimseye yedirtmemovulasyon denediğim ilk ay hamile kalmıştım benim için büyülü bir icat
Topik açtığı için mi askıya alındı.zaten arama yerinde ismide çıkmıyor bulunmuyorHesabı askıya mı aldılar ki ??
Haklısın sonuna kadar ifade özgürlüğünü kısıtlıyolaraslında üzüldüm yani her ne kadar beğenilmese, sevmeseniz de bir grup kadın burada birleşip birbirlerine destek oluyorlar ve motive ediyorlar birbirlerini. Hani uyarı verseler de isim geçmesin falan deseler tamam ki o da yanlış. Bizi hiçe saymak gibi bir şey çünkü. Ebru'nun ve daha nice macuncularin ismi geçerken reklam yok ama bunu konuşunca reklam var, öyle mi? İnandırıcı gelmedi ve üzüldüm. Sonuçta bir şeye başlayıp olmasını umut eden anne adaylarıyız hepimiz. Desteklersin desteklemezsin ama bizler bunu yapıyorken tüm topiclerin kapatılması ve üstüne tinimininin hesabının banlanmasi akıl alacak şey değil.
WhatsApptan ulaşınca geri döner benim o şekilde oldu konu benim de değildiTiniminiye ne oldu birde drya onlar gri görünüyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?