(U)mutlular

Ayy selam kızlar neler olmuş öyle aman isim geçirmeyelim biz kafamıza göre devam ilaç milac söylüyoruz bi de ondan mi oldu ki
yok ya onunla alakalı değil. baya doktorla alakalıydı, istenmemiş yönetici tarafından onun adının ve ürünlerin adının geçmesi

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-30-15-45-52-04.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 37
Dalga geçmiş resmen o 325 liraya alıyorlar filan diye burda ben çok duydum ynk baharat filan onlarda aynı şeyi veriyor

Doktorun canına minnet anacım. Ben de doktoru sevemedim ama herkes deniyor bir deneyeyim bu ay demiştim
Ben pek bakmadım bile onun sayfasına o topikte tinimininin ilkte yazdığı uyulmaso gerekenleri gördüm. Kendim de o tarz birşeyler planlıyordum bu ay zaten. Dedim bunu deniyim

yok ya onunla alakalı değil. baya doktorla alakalıydı, istenmemiş yönetici tarafından onun adının ve ürünlerin adının geçmesi
Ama çok kez kullanıldı ve konuşuldu bu tarz karışımlar aslımda farklı markalardan bende kullandıö sayfamda da paylaşmıştım hatta. Sanırım bu doktorun adıyla ilgili gerçekten bu şey

aslında üzüldüm yani her ne kadar beğenilmese, sevmeseniz de bir grup kadın burada birleşip birbirlerine destek oluyorlar ve motive ediyorlar birbirlerini. Hani uyarı verseler de isim geçmesin falan deseler tamam ki o da yanlış. Bizi hiçe saymak gibi bir şey çünkü. Ebru'nun ve daha nice macuncularin ismi geçerken reklam yok ama bunu konuşunca reklam var, öyle mi? İnandırıcı gelmedi ve üzüldüm. Sonuçta bir şeye başlayıp olmasını umut eden anne adaylarıyız hepimiz. Desteklersin desteklemezsin ama bizler bunu yapıyorken tüm topiclerin kapatılması ve üstüne tinimininin hesabının banlanmasi akıl alacak şey değil.

Çıbıkcınında adı geçio aslında ama neyse bilemedim ben daha 1 ay oldu buraya üye olalı kurallar var demek ki
Yani çıbıkcıda geçiyor clife da çok geçti. Clife benzer birşey daha vardı oda çok geöti ama ilk defa buna böyle tepki gördüm

Haklısın sonuna kadar ifade özgürlüğünü kısıtlıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…