- Konu Sahibi birogretmenn
-
Olsun canım jinekolok olsun kimse şikayet etmez burdaJinekoloji bölümünde görüyorum ben şu an
Bence hiçbir başlığa uymayan konulara açmalıydı böylece kimse bulamaz kapatamazdı
4 5 ay çiş çubuğu denedim bi 3 ay da bunu deneyeyim bariOlsun canım jinekolok olsun kimse şikayet etmez burda
Ovulasyon testini kimseye yedirtmem4 5 ay çiş çubuğu denedim bi 3 ay da bunu deneyeyim bari
Çiş çubuğu demem reklama girmez umarım
Benim anlamadığım ovülasyon da reklam değişik yani4 5 ay çiş çubuğu denedim bi 3 ay da bunu deneyeyim bari
Çiş çubuğu demem reklama girmez umarım
Doktor kendisimi istememiş görüp vs yoksa sitemi istemiyor böyle birşeyiEbru ceylan minnak kurabiyeler falan bissürü şeyin reklamı yapılıyor cidden. Neye göre kime göre hangi hususlar yasak onu anlamadım ben. Ben zaten almayacaktım karışımı ama burada satışı yapılmıyordu nihayetinde. Neyse
Buda kapanacak şimdiBenim anlamadığım ovülasyon da reklam değişik yani
Doktorun canına minnet anacım. Ben de doktoru sevemedim ama herkes deniyor bir deneyeyim bu ay demiştimDoktor kendisimi istememiş görüp vs yoksa sitemi istemiyor böyle birşeyi
ay ne bilem ahahahshshshsbKız gebeliğe hazırlıkta niye açmadın :) direk bebek bölüme daldıkk
Korkutmuşlar yavrumu ağzını bıçak açmıyor,Buda kapanacak şimdi
SaygıKorkutmuşlar yavrumu ağzını bıçak açmıyor,
yok ya kapanmaz kimsenin adını falan geçirdiğimiz yok ki çişci olmayan deriz ahahzhdbdBuda kapanacak şimdi
Evet ne diyoruz simdi lakabı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?