- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Cok sormam aslında ama bir köşeye cekılıp bıseyler yapması cok sınırimi bozuyorSenin beğenine uygun diziler olmayabilir mi?
Keyif almayacağını düşündüğü için olabilir.
Bir de senle izlerken sen devamlı takipçi olmadığın için o kim bu niye öyle yaptı diye
soruyorsan ondan hoşlanmıyordur :)
Eşinde öyle mibende sınır olurdum bu duruma
Cok sormam aslında ama bir köşeye cekılıp bıseyler yapması cok sınırimi bozuyor
yok canım cok sukur boyle degıl. Esım bana aynısını yapsayda sinir olurdum demek ıstedımEşinde öyle mi
ooo benden bi tane daha hosgeldin cnm iste insan cıkarken anlamıyo evlenince anlıyo bu arada esinin dizilerini merak ettim hangi dizilerAynen öyle . Of of . Haftada uc dizisi var yabancı onları izler . Neden tek izlersin dıyorum oyle dıyor gel beraber ızleyelım dıyor . Başka odada ydı salona geldı hadı gel dıyor . Yahu ben demeden düşünsen nolurrrr . Bunları cok kez konuştuk onu da belirtteyım . Eşimle eş olma durumunu beraber bıseyler paylaşma durumunu cok konuştuk . Ama nafile nafile . Biz bırrbımıze göre degıldık . Bhnu ona da cok soyledım kafalar uyuşmuyor yada evlılık oturmadı yada bilemıyorum ???!!! Not; şuraya ay gene mi sen dıye gelıp yazmayın , ay gene aynı konu dıye gelıp yazmayın . Tamam sadece dertleşmek istiyorum .
Bilemiyorum adlarını . Sinir oluyorum dizilierede filmlerde . O hala bekarlıktan çıkamamış . Dahil etmesini bilmıyor beni . Sen uğraş dıyenler olacaktır ama sıkıldım söylemektenooo benden bi tane daha hosgeldin cnm iste insan cıkarken anlamıyo evlenince anlıyo bu arada esinin dizilerini merak ettim hangi diziler
Elementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamazooo benden bi tane daha hosgeldin cnm iste insan cıkarken anlamıyo evlenince anlıyo bu arada esinin dizilerini merak ettim hangi diziler
Hıc mı Ümit yok ??Ondan ilgi bekleme, değişmez. Kendini oyala.
oooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidirElementary diye var bı tane . Polisiye guzel dizi . Bşde yürüyen ölüler vardı sanırım . Ay o kadar saçma bir dizi olamaz
Evet :) oyunuda var Onuda oynar hatta wc ye de götürür oynar . Napıon ya derim telle . Hıc anlam veremıyorumoooo benden desene o filmler süper ya the walking dead mi fear dead walking dead mi eminin game of thoruns uda izliyodur bak izler süper dizi bunlar bide supernatural var oda iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?