U...n bu adamlar neden tek film dizi izler , neden bekarlıktan çıkamazlar

Hem eşinizin hoşlandığı şeyi yapmaktan hoşlanmıyorsunuz, hemde neden bensiz yapıyor diye kızıyorsunuz.
Haftada 3 gün toplam 3 saat eder. 3 saati adamın burnundan getirmeyin. O dizilerin günleri belli.
Bence sorun kafalarınızın uyuşmaması. Bunun içinde önerebileceğim bir şey yok.

Eşiniz onu kendine ayırdığı zaman olarak görüyor olabilir. Herşeyi birlikte yapmak gerekmiyor zaten. Tabi hiç birlikte bişeyler yapmamakta olmaz.
Ben uzun ilişkilerin sırlarından birinin, kişilerin birbirine tek başına olabilecekleri fırsatları da tanımasından geçtiğini düşünürüm.

Nick değiştirmişsin ama, açtığın konulardan kim olduğunu anlayabiliyorum. Hayalperest, lütfen kocandan önce zihniyetini değiştir. Bakarsın öyle birçok şey düzelir

Eşimle biz de ayrı diziler filmler seyrederiz çoğu zaman. Benim ondan ayrı 4 dizim filan var mesela. Takıyorum kulaklığı salonda.

bende diziciyimdir ama gunduz izliyorum tabi esimde sadece game of thrones izliyor arada bakıyorum o an ilgimi cekmiyorsa tvye bakıyorum ve dizileri bende tek izlemeyi severim biriyle izlendiginde muhakkak araya bir laf giriyor falan zaten yabancı diziler 40 dk bisey ya turk dizileri gibi 2 saat olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…